Rapid Adi Mutu Cornel Dinu Jayson Papeau Superliga Superliga

Cornel Dinu nu-l menajează pe Jayson Papeau. Unde trebuie să mai lucreze „chitaristul” lui Adi Mutu

Jayson Papeau a fost adus în această perioadă de mercato de Rapid.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 16 August 2022, 17:12
Data actualizarii: Marti 16 August 2022, 17:09

Francezul este deja la a doua aventură cu o echipă din străinătate. Polonezii de la Warta Poznan l-au cedat pe la sfârșitul lui iulie la Rapid București, pentru 200.000 euro, moment în care cota sa pe piață, conform site-urilor de specialitate, nu depășea 250.000.

Corenl Dinu, fost antrenor și jucător de fotbal, a vorbit despre extrema stângă de la formația lui Adrian Mutu și a evidențiat faptul că ar trebui să mai lucreze la modul în care finalizează situațiile decisive.

Dinu: „La prima imagine, zici că a venit un chitarist”

„La prima imgine, zici că a venit un chitarist, un fel de Johnny Hallyday. Are calitate, face un dribling, dar mai trebuie să lucreze la maniera de a finaliza acţiunile.”, au fost cuvintele lui Cornel Dinu, potrivit Orange Sport.

Jayson Papeau, la Rapid

Giuleștenii l-au prezentat în această vară pe Papeau, un fotbalist francez care nu a evoluat la nicio reprezentativă a naționalei sale. Născut la Melun, extrema stângă a împlinit 26 de ani pe 26 iunie, cu aproape o lună înainte să fie mutat la Rapid.

Jayson Papeau a evoluat de-a lungul carierei sale la Le Mee Sports, Genevieve, Amiens și FC Chambly în țara sa. În vara anului 2021, a făcut pasul în afară, la polonezii de la Warta Poznan, moment în care cota sa, potrivit Transfermarkt, atingea 600.000 euro. Clubul l-a cedat un an mai târziu la Rapid.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies