FOTO Dan Șucu a anunțat ce așteaptă de la Rapid în următoarele etape 

dan sucu Adrian Mutu Rapid Superliga
Alexandru Hațieganu
Data publicarii: Luni 20 Februarie 2023, 16:59
Data actualizarii: Luni 20 Februarie 2023, 17:17

Rapid e pe locul 4, cu 46 de puncte după 26 de etape. 

Dan Șucu a postat luni un mesaj amplu despre situația de la Rapid, dar i-a răspuns și lui Marian Iancu. În opinia lui Șucu, fostul patron de la Poli Timișoara, care a atacat de mai multe ori politica oficialilor din Giulești, s-ar autopropune în conducerea formației care s-a calificat deja în play-off-ul Superligii.

Dan Șucu a dezvăluit ce simțea după prima etapă 

Șucu și-a exprimat pe Facebook satisfacția că elevii lui Adrian Mutu au pătruns deja în play-off.

"Îmi face plăcere să mă alătur dumneavoastră în a felicita echipa pentru îndeplinirea obiectivului, calificarea în Play-Off. Sincer să fiu, dacă la începutul campionatului, după înfrângerea din prima etapă, de la Cluj-Napoca, cineva mi-ar fi spus că vom reuși să ne calificăm în Play-Off, cu patru etape înainte de terminarea sezonului regular, i-aș fi răspuns simplu: ”să te audă Dumnezeu!”

Dan Șucu, mesaj pentru Săpunaru & Co

Sigur ca în aceste patru etape rămase, echipa trebuie să strângă în continuare puncte, pentru a avea cât mai multe șanse în Play-Off, dar speranța noastră este ca, odată calificați, băieții noștri vor fi mai dezinvolți și mai încrezători și, normal, cu rezultate pozitive pe tabela de marcaj.

Este un rezultat extrem de bun pentru o echipă care este abia în al doilea an de prima ligă. Vom participa în cel mai echilibrat Play-Off care a existat vreodată și avem multe argumente pentru a face o figură bună", a scris Dan Șucu, într-o postare pe pagina oficială a echipei Rapid, locul 4 în Superliga după 26 de etape. 

Dan Șucu e acționar la Rapid alături de Victor Angelescu. 

CLASAMENT Superliga

Farul - 55p

CFR Cluj - 53p

FCSB - 48p

Rapid - 46p

Universitatea Craiova - 45p

Sepsi - 37p

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!