VIDEO Dan Petrescu știe exact cât va mai juca Ciprian Deac la CFR Cluj: "Eu sunt sincer!"

Dan Petrescu, antrenorul lui CFR Cluj, se va baza și în noul sezon pe veteranul Ciprian Deac.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 25 Iunie 2022, 11:51
Data actualizarii: Sambata 25 Iunie 2022, 11:54

Deac, care a împlinit 36 de ani în luna februarie, și-a petrecut cea mai mare parte din carieră la CFR Cluj. A evoluat pentru formația din Gruia în perioadele 2005-2010 și 2012-2015, iar în 2017 a revenit la gruparea ardeleană, alături de care a cucerit cinci titluri consecutive (șapte, în total).

Dan Petrescu știe exact cât va mai juca Ciprian Deac la CFR Cluj

În ciuda vârstei înaintate, Deac evoluează la cel mai înalt nivel pentru campioana României, iar în sezonul trecut a jucat în nu mai puțin de 55 de meciuri, reușind 12 goluri și 15 pase decisive.

Decarul lui CFR Cluj mai are contract până în iunie 2024, însă Dan Petrescu este convins că Deac poate juca încă patru ani pentru ardeleni, având în vedere modul în care se prezintă.

"Deac arată bine la antrenamente, la test. La test a fost cel mai bun. Cred că mai joacă patru ani, până la 40-41. Eu sunt sincer, asta e părerea mea, nu cred că se va lăsa mai repede de 40 de ani.

Până la 40 de ani jucător, iar după nu sunt eu în măsură, dar cred că cei din conducere s-au gândit. Depinde ce vrea el, hai să-l lăsim, că e jucător. După aia, ne gândim și la ce face el după", a spus Dan Petrescu, în cantonamentul din Austria.

Deac a cucerit 14 trofee cu CFR Cluj, șapte titluri de campion, cinci Supercupe și două Cupe ale României, dar și Cupa Germaniei cu Schalke.

  • 900.000 de euro este cota de piață a lui Ciprian Deac
  • 26 meciuri are la activ jucătorul lui CFR pentru națională

VIDEO Dan Petrescu, declarații în Austria

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!