Dan Petrescu pregătește o lovitură în această vară! Îl vrea la CFR Cluj pe fostul jucător al lui Gică Hagi

Dan Petrescu CFR Cluj farul Tudor Baluta Superliga Dan Petrescu / Foto - Gabriel Chirea
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 05 Iunie 2024, 21:14
Data actualizarii: Miercuri 05 Iunie 2024, 21:15

Dan Petrescu vrea să aducă mai mulți jucători în această vară la CFR Cluj, pentru a se asigura că formația care a dominat Superliga României până în urmă cu două sezoane nu va rata titlul pentru al treilea an la rând.

 

Dan Petrescu: ”Tudor Băluță este un jucător interesant!”

”Bursucul” vrea să aducă în Gruia atât jucători din străinătate, cât și fotbaliști din campionatul intern. Totuși, ardelenii vor fi nevoiți să aștepte până când interdicția la transferuri va fi ridicată. CFR Cluj a primit interdicție la transferuri din cauza unor diferențe de calcul în cazul transferului lui Emmanuel Yeboah la Brondby.

Am găsit o echipă bună, că altfel nu ar fi putut câştiga atâtea meciuri. Au câştigat ultimele cinci. V-am spus-o şi atunci, când eram la echipă, că banca trebuie îmbunătăţită. Era bancă subţire.

Deocamdată unul-doi jucători au venit, dar îmi doresc cel puţin încă cinci-șase jucători. Deocamdată nu ne-am mişcat, stăm pe loc şi sunt puţin îngrijorat.

Interdicţia va fi ridicată când vom plăti. Oricum nu putem să semnăm acum jucători. Doar de la 1 iulie pot veni. Îmi doresc jucători de peste tot, şi din Liga 1 şi de afară. Jucători liberi, poate pentru unul-doi să dăm ceva bani, dar nu cred”, a spus Dan Petrescu, potrivit as.ro.

Totodată, Dan Petrescu a mărturisit că ar fi interesat de transferul lui Tudor Băluță, fotbalistul care și-a anunțat despărțirea de Farul Constanța în cursul zilei de marți.

”(n.r: Tudor Băluţă ar fi o variantă pentru CFR Cluj?) Da, e un jucător interesant. Nu m-am gândit la el. Nici nu ştiam că e liber, am aflat acum. Dar avem şi alte opţiuni”, a spus antrenorul ardelenilor.

Tudor Băluță și-a anunțat plecarea de la Farul

Cotat la două milioane de euro, Tudor Băluță a anunțat că nu va mai continua din această vară la Farul Constanța, formația alături de care a devenit campion al României la finalul sezonului trecut.

Dragi fariști,

A sosit momentul să îmi iau rămas bun.

Am petrecut doi ani minunați alături de voi, doi ani în care mi-ați oferit atât mie, cât și colegilor mei, iubire, încredere, respect și sper că prin evoluțiile mele să vă fi răsplătit această susținere continuă.

Îmi pare rău că în acest sezon nu am putut contribui mai mult, nu am putut ajuta echipa atât cât mi-aș fi dorit, însă, uneori, în fotbal, cât și în viață, trecem prin momente dificile pentru a deveni mai puternici.

Plec totuși cu mândria și recunoștința de a fi câștigat primul titlu din istoria Farului! Un moment pe care îl voi prețui întotdeauna. Meciul ce ne-a făcut victoriosi, ridicarea trofeului și sărbătoarea din Piața Ovidiu alături de voi sunt și vor fi mereu amintiri de neuitat!

Închei prin a vă mulțumi vouă, domnului Hagi, întreg staff-ului tehnic, medical, tuturor angajaților clubului și bazei și, nu în ultimul rând, colegilor mei, de la primul până la ultimul alături de care am avut plăcerea de a juca în acești doi ani! Așa cum am mai spus-o, Constanța a fost, este și va fi întotdeauna o a doua mea casă!

Vă mulțumesc din suflet!

Al vostru, Tudor Băluță”, a fost mesajul scris de Tudor Băluță pe Instagram.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!