Marti 12 Septembrie 2017, 22:42

"Dan Petrescu merge la discutii cu FRF, e normal!" Reactia lui Iuliu Muresan dupa ce Petrescu a fost pus in fruntea listei de Comisia Tehnica


	"Dan Petrescu merge la discutii cu FRF, e normal!" Reactia lui Iuliu Muresan dupa ce Petrescu a fost pus in fruntea listei de Comisia Tehnica

Iuliu Muresan a spus misterios ca "e posibil sa fi avut deja loc o intalnire intre Dan Petrescu si conducerea FRF".

BATAIE CAPITALA: MOROSANU VS. KEMAYO & REVENIREA LUI BENNY ADEGBUYI, PRO TV, JOI, 5 IULIE, ORA 23:30

SUPERBATALIE PENTRU SUPERCUPA! CFR Cluj - Craiova, sambata, 14 iulie, 20:30, IN DIRECT la ProTV

Iuliu Muresan il vrea cu orice pret pe Dan Petrescu la CFR. Propune ca Federatia sa ia in calcul si varianta ca Petrescu sa antreneze in paralel CFR-ul si echipa nationala.

"Nu e nicio problema sa discute, daca te invita federatia, e normal sa vorbesti. Eu sunt de acord sa discute. Am informatii, dar nu pot sa le fac publice. Tin foarte mult la stabilitatea clubului si a echipei si discutiile astea nu stiu daca fac foarte bine jucatorilor si fanilor. Poate intalnirea a si avut loc, nu stiu sa va spun. Nu poti sa impiedici FRF sa il abordeze pe Dan Petrescu. E un lot format in cea mai mare parte de Dan Petrescu. Jucatorii sunt foarte legati de Dan Petrescu. E un antrenor foarte corect fata de toata lumea. El e un antrenor care munceste foarte mult si nu isi bate joc de meseria lui", a spus Muresan la Digi Sport.

Iuliu Muresan ar vrea ca Dan Petrescu sa ramana la CFR Cluj: "Noi nu vrem sa plece Dan Petrescu si nu il lasam sa plece. El trebuie sa spuna clar daca vrea sa antreneze nationala sau si nationala. Pentru ca e o varianta, sa lucreze in paralel".

Membrii Comisiei Tehnice a FRF au votat in sedinta de luni pentru demararea procedurilor de reziliere a contractului selectionerului Chriostoph Daum de catre Comitetul Executiv al federatiei.

Recomandarea de reziliere a contractului lui Christoph Daum va fi supusa validarii in prima sedinta a Comitetului Executiv.

ANALIZĂ ŞTIRILE PRO TV. Ce urmează în procesul lui Dragnea şi când se dă sentinţa finală