Dan Petrescu, la Steaua! INCENDIAR: Cum a contribuit Petrescu la plecarea prietenului sau Ilie Dumitrescu de la Steaua!

Autor: Sport.ro
Marti 21 Septembrie 2010, 15:21

Ca a vrut sau ca nu a vrut, Dan Petrescu a pus si el umarul la plecarea lui Ilie Dumitrescu din Ghencea. Petrescu l-a convins pe Gigi Becali ca Brandan nu poate sa joace decat fundas stanga iar patronul Stelei i-a transmis mai departe asta lui Dumitrescu.

"Va ramane Edi Iordanescu interimar, un meci, doua, trei, patru, cinci. Probabil il va ajuta si tatal sau cu un sfat. Prima data i-am zis lui Puiu. Mi-a zis ca nu mai poate acum. Mi-a zis ca poate sa ma ajute o luna, doua, sa-l las pe Edi. Pana va veni un antrenor care sa faca performanta.

I-am si spus lui Puiu «Daca baiatul tau confirma, ajutat de tine, poate ramane acolo. Poate e sansa lui». Steaua va avea rezultate. Puiu Iordanescu este as. Poate il va ajuta din loja, din pat. Poate va veni si la stadion, sa faca impresie, sa arate ca e langa echipa. Daca ii da tatal lui niste indicatii, nu cred ca se poate ajunge sa se strige demisia", a spus Becali la Sport.ro.

Becali a mentionat ca si l-a dorit pe antrenorul Dan Petrescu sa pregateasca echipa dar va putea negocia cu acesta doar de pe 6 noiembrie, cand ii expira contractul cu Kuban Krasnodar.

"Eu am vorbit cu Dan Petrescu. Mi-a spus ca jucatorii luati de la Unirea Urziceni sunt jucatori valorosi. «Nu te-ai pacalit cu ei. Fiecare e evaluat de mine si pus pe toate posturile si incercat peste tot. Am ajuns la concluzii cu fiecare. Si cand am ajuns la concluzii, l-am pus numai acolo. Mi-a zis ca e liber pe 6 noiembrie. S-ar putea sa discutam mai devreme daca matematic e promovat. Atunci sa discutam. Nu a spus ca vine sigur. Nu am nicio obligatie fata de el si nici el fata de mine pana atunci.

Va veni un antrenor care a confirmat. Sau vine Olaroiu, care a jucat in Liga Campionilor cu Cristocea si cu mai stiu eu cine. A facut din rahat bici. Petrescu mi-a zis de Brandan «Poate juca doar fundas stanga. Mijlocas central, doar in deplasare. Mijlocas stanga nu este eficient. Onofras, al doilea varf, doar o repriza. Asta inseamna un antrenor mare. Nu se inventeaza fotbalul».

M-a mai intrebat daca am incredere in el si cand am zis ca am, mi-a spus «Eu as vrea pana sa vin la Steaua, sa mai invat. Eu cand vin la Steaua vreau sa confirm suta la suta, milion procent». Dupa ce a jucat Liga Campionilor cu o echipa luata de peste tot, inca mai invata. Doi antrenori pot sa vina la Steaua, Dan Petrescu si pe doi Cosmin Olaroiu. Le voi face pe plac suporterilor.

M-a sunat azi Ilie. Mi-a zis «Iti multumesc din suflet pentru incredere. Am avut o colaborare excelenta». Oamenii care au strigat demisia n-au mai spus nimic de mine. Au strigat cei de la Tribuna I si 0. Acolo sunt simpatizantii mei. I-am si spus lui Ilie «Aia i-au strigat demisia. Tu ai venit si ai inceput sa spui ca Steaua nu poate fi pe locul doi. Le-ai creat niste sperante oamenilor. Am mai adus si eu sapte jucatori» Nu mai poata sa zica de Becali nimic", spus Becali la Sport.ro 

Pandemia pierde din ritm în țara noastră. Iohannis: S-ar putea să avem un Crăciun fără restricţii suplimentare
BRAT

Modifică setările cookies