CFR Cluj Dan Petrescu Superliga Superliga

Dan Petrescu îl apără pe Gică Hagi: „Toată lumea îl ceartă și îl critică”. Ce a spus antrenorul CFR-ului

Dan Petrescu are o părere excelentă despre Gică Hagi, antrenorul Farului Constanța.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 07 Noiembrie 2022, 11:20
Data actualizarii: Luni 07 Noiembrie 2022, 11:24

Dan Petrescu a vorbit la conferința de presă premergătoare meciului cu FCU Craiova, printre altele, despre Gică Hagi, evidențiind faptul că muncește în fiecare zi de dimineața, până seara.

Totodată, antrenorul CFR-ului a precizat faptul că vorbește des cu Gică Hagi, care l-a și felicitat după fiecare succes la formația din Gruia.

Petrescu: „Hagi vorbește doar când trebuie și ce trebuie”

„Se vede că Hagi e un antrenor excelent. A ales toți jucătorii bine, el face lotul, el face tot. Clubul e condus de o legendă și se văd și rezultatele. 

E clar că îmi doresc să luăm noi campionatul, nu Hagi, dar ce face el e extraordinar. Muncește de dimineață până seară, nu vorbește prea mult, vorbește doar când trebuie și ce trebuie. 

Pune accent și toată lumea îl ceartă și îl critică. El e un exemplu de urmat ca om, antrenor și jucător. El m-a felicitat absolut mereu. 

E cam unul dintre puținii care mă felicită, știe că și eu muncesc la fel de mult ca el, cu toate că el poate muncește mai mult pentru că are nevoie de bani pentru a ține echipa la zi. 

Fiind patron și antrenor, sunt convins că el muncește mult, d-aia vin și rezultatele”, a spus Dan Petrescu înainte de meciul cu FCU Craiova.

CFR și Farul, în această stagiune

CFR Cluj se află pe poziția a patra în clasamentul Superligii, cu 28 de puncte după 14 partide. Ardelenii au înregistrat, astfel, nouă victorii, un rezultat de egalitate și patru înfrângeri.

Farul Constanța se situează pe prima poziție, fiind lider detașat față de restul competitoarelor. Dobrogenii au 12 victorii, patru egaluri și un singur eșec după 17 meciuri.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!