Dan Petrescu face scandal si se considera lucrat de toata lumea: "De ce jucam noi primii? De ce s-a dat penalty in min 93 cu Craiova!"

Dan Petrescu face scandal si se considera lucrat de toata lumea: "De ce jucam noi primii? De ce s-a dat penalty in min 93 cu Craiova!"

CFR Cluj intalneste Astra duminica seara, cu o zi inaintea meciului dintre Craiova si FCSB

Dan Petrescu se plange de felul in care a fost programata etapa. Petrescu spune ca meciul CFR-ului cu Astra ar fi trebuit sa se joace la aceeasi ora cu partida dintre Craiova si FCSB.

"Toata presiunea e pe noi acum. Jucam primii, ceea ce e o nedreptate. Trebuia sa se joace la aceeasi ora. Nu inteleg de ce in playoff am jucat noi mereu impotriva FCSB-ului. Nu cred ca e fair-play."

"Acum, FCSB va aborda meciul cu Astra in functie de rezultatul nostru."

"Este o greseala majora a celor care organizeaza competitia."

"E o presiune mult mai mare pe noi jucand primii", a spus Petrescu la conferinta de presa sustinuta azi.

Antrenorul CFR-ului s-a plans din nou de arbitrajele din playoff. Nu intelege de ce s-a acordat penalty pentru Craiova etapa trecuta, in minutul 93.

"La meciul nostru cu Craiova nu avea voie sa dea penalty-ul ala in minutul 93."

"In opt meciuri de playoff, CFR Cluj n-a primit nici macar un aut. Sper sa nu mai primim niciun penalty impotriva noastra."

Petrescu spune ca nu s-a uitat la meciul dintre Poli Iasi si FCSB. Era la masa cu Devis Mangia.

"Eram la masa cu antrenorul Craiovei si vorbeam de altele, de fotbalul italian, de perioada in care am jucat acolo. V-am spus ca nu ma uit decat la meciurile adversarelor pe care urmeaza sa le intalnim."

VIDEO PROTVPLUS.RO

Cum se va schimba clima României până în 2100. Nepoţii noştri nu vor mai şti ce e zăpada
BRAT

Modifică setările cookies