Dan Petrescu antrenor fcsb Dan Petrescu FCSB FCSB Gigi Becali Superliga Dan Petrescu are o conditie pentru a semna cu FCSB! "Nu va merge acolo daca nu se intampla asta" Provocarea pentru Becali

Dan Petrescu are o conditie pentru a semna cu FCSB! "Nu va merge acolo daca nu se intampla asta" Provocarea pentru Becali

FCSB cauta antrenor.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 24 Decembrie 2018, 21:31
Data actualizarii: Luni 24 Decembrie 2018, 21:34

Nicolae Dica a demisionat de la FCSB, iar pe lista potentialilor inlocuitori ai sai se numara Dan Alexa, Mihai Teja, Marius Sumudica si Dan Petrescu. 

In ceea ce-l priveste pe cel din urma, Andrei Vochin, consilierul lui Razvan Burleanu la FRF, este aproape sigur ca Dan Petrescu nu va merge la nicio negociere cu patronul FCSB daca Becali nu va spune ca nu se mai baga in deciziile privind alcatuirea echipei. 

"Eu am participat la o negociere cu Dan Petrescu atunci cand era in calcul pentru nationala. Probabil va participa la o negociere cu patronul FCSB daca Becali va iesi si va spune ca s-a schimbat. 

Acela e singurul moment in care un om ca Dan Petrescu ar putea ajunge la negocieri cu Gigi", a spus Andrei Vochin la TelekomSport. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!