Dan Petrescu: "Steaua are cel mai bun lot, de la sezonul cu Ajax n-a mai fost atat de puternica!" Ce spune despre arbitraj

Autor: Sport.ro
Miercuri 20 Septembrie 2017, 16:47

	Dan Petrescu: "Steaua are cel mai bun lot, de la sezonul cu Ajax n-a mai fost atat de puternica!" Ce spune despre arbitraj

CFR Cluj - Steaua / Duelul marilor favorite la titlu in acest sezon va avea loc joi seara, de la ora 21.00

Dan Petrescu a incercat sa aplaneze orice conflict cu oficialii Stelei pe tema arbitrajelor. CFR Cluj a primit penalty de fiecare data in ultimele 3 partide.

"Daca regulamentul spune un lucru, ce ar trebui sa faca arbitrul? Sa nu dea pentru ca a dat prea multe pentru o echipa? Penalty-ul e penalty. Fiecare isi apara interesul, e normal. Hai sa lasam jucatorii sa fie principalii actori si sper ca jocul sa nu fie influentat de arbitraj. Se vorbeste prea mult de arbitri.

Nu cred ca e important la meciul cu Steaua cati atacanti joaca. Cred ca la acest meci e important spiritul. Steaua o sa joace 100% sa castige. De cand sunt antrenor n-am stiu ce inseamna rezerve si titulari. Nu avem niciun accidentat si niciun jucator suspendat.

Eu imi voi respecta toti adversarii. El (Mihai Stoica) isi apara propriul club, asa e normal. El nu ataca pe nimeni, isi apara club. Asa era si cand era la Unirea Urziceni si intepa pe Steaua" a spus Dan Petrescu in conferinta de presa.

Dan Petrescu ar accepta sa se repete istoria ultimului titlu cand CFR Cluj n-a batut Steaua, dar a castigat campionatul: "Cu siguranta ne-ar conveni sa nu batem Steaua, dar sa castigam titlul. Steaua are cel mai bun lot, de cand a eliminat-o pe Ajax nu a avut un lot atat de puternic. Poate e chiar mai puternic acum"

O nouă tranșă de vaccin Pfizer BioNTech sosește luni în țară. Câte doze primim
BRAT

Modifică setările cookies