A inceput DEMOLAREA stadionului Ghencea: "S-au scos portile si o parte din scaune". CSA Steaua viseaza la glorie pe noua arena

Autor: Sport.ro
Miercuri 20 Septembrie 2017, 11:09

	A inceput DEMOLAREA stadionului Ghencea: "S-au scos portile si o parte din scaune". CSA Steaua viseaza la glorie pe noua arena

Stadionul Ghencea a intrat in procesul de reconstructie in vederea organizarii EURO 2020 la Bucuresti. Stefan Iovan, fosta glorie a clubului ros-albastru, acum implicat in proiectul CSA Steaua, a dat detalii.

Stadionul Ghencea a intrat deja in procestul de reconstructie in vederea organizarii EURO 2020. Stefan Iovan spune ca portile au fost deja scoase, la fel si o parte din scaunele arenei.

"Noi nu putem disputa meciurile de acasa pe stadionul cel mare, din cauza faptului ca acolo au inceput deja lucrarile. Portile nu mai sunt, o parte din scaune la fel, s-au inceput deja lucrarile acolo", a spus Stefan Iovan la Digisport.

Unul dintre eroii de la Sevilla, Iovan spune ca s-ar bucura ca noua arena sa aiba o capacitate mai mare.

"Noi ne bucuram de faptul ca avem parte de sustinere la meciurile noastre. luam in considerare marirea numarului de locuri, dar mai intai vom prospecta putin. Vom vedea toamna aceasta cum decurg lucrarile, vom vedea ce spectatori vor veni la meciurile cu Dinamo si cu Academia Rapid si, in functie de concluzii, vom lua masurile necesare", a mai spus Iovan.

Iovan a vorbit si despre situatia in care CSA Steaua ar promova in liga a doua.

"Din liga a treia, lucrurile se vor schimba, dar o luam pas cu pas. Mai intai sa ajungem noi acolo. Sunt chestiuni, insa, pe care nu le cunosc, nici nu tin de mine, asa ca nu stiu ce se va intampla. Eu pot spune doar ca am incredere in jucatorii pe care-i avem la dispozitie ca putem face treaba frumoasa la acest nivel", a conchis el.

Bugetul pe 2021 a fost votat în comisiile de buget-finanţe, după 3 zile de dezbateri
BRAT

Modifică setările cookies