VIDEO EXCLUSIV Dan Nistor, între Craiova și Pitești: „Nu știu dacă îl mulțumește situația asta!” 

Dan Nistor nu mai vrea să continue la Universitatea Craiova. 

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 05 Iulie 2022, 11:33
Data actualizarii: Marti 05 Iulie 2022, 12:03

În a doua parte a sezonului trecut, Dan Nistor (34 ani) nu a mai intrat în planurile lui Laurențiu Reghecampf (46 ani). Fostul antrenor al oltenilor a mizat pe cuplul de închizători Alexandru Crețu (29 ani) și Vladimir Screciu (22 ani). 

Mijlocașul central este ademenit de FC Argeș. Andrei Prepeliță (36 ani) îl dorește la Pitești, alături de Marius Constantin (38 ani), care a semnat deja cu echipa din Trivale. Însă, Sorin Cârțu (66 ani) nu a putut oferi un răspuns concret referitor la actuala situație a lui Nistor. Președintele Universității Craiova a precizat doar că internaționalul român nu mai este mulțumit de când a pierdut locul de titular.

Sorin Cârțu: „Lui Nistor i s-a prelungit contractul când juca mai puțin!” 

„Nu știu ce să spun. Nistor e un jucător care e sub contract cu noi, nu știu care sunt gândurile lui. Într-adevăr, joacă mai puțin, și în meciurile trecute și în astea de pregătire. Înseamnă că este ceva, cu toate că lui i s-a prelungit contractul când juca mai puțin. Nu știu dacă îl mulțumește situația asta”, a declarat Sorin Cârțu, la Ora Exactă în Sport, pe PRO Arena. 

De-a lungul carierei, Nistor a mai evoluat pentru AS Rucăr, Internațional Curtea de Argeș, Muscelul Câmpulung, Dacia Mioveni, Pandurii Târgu Jiu, Evian, Dinamo și CFR Cluj. De asemenea, jucătorul a strâns și 7 selecții pentru echipa națională. 

Modifică setările cookies