"Daca tot vorbim despre asta, imi place si Dybala!" MM Stoica a dezvaluit ce s-a intamplat cu transferul lui Zahovic la FCSB! Ce spune despre atacantul de 2 milioane

Directorul sportiv de la FCSB a vorbit despre transferurile de pana acum si cele pe care le pregateste.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 19 Iulie 2018, 12:09
Data actualizarii: Joi 19 Iulie 2018, 12:34

Mihai Stoica a tinut astazi o conferinta de presa in care a vorbit despre situatia sa ce nu ii permite sa negocieze pentru FCSB si a dezvaluit care a fost cu adevarat situatia lui Luka Zahovic, atacantul de la Maribor de care Becali a anuntat ca e interesat.

"Eram in cantonament, m-a sunat Gigi cum ma suna des. Imi adusesem aminte de un jucator (Luka Zahovic). Pe Zlatko Zahovic il cunoaste toata lumea, chiar am avut privilegiul de a-l cunoaste. L-am cunoscut cand Luka era un copil si i-am urmarit parcursul acestui copil. Si mi-au atras atentia cifrele lui extraordinare.

Cand m-a sunat Gigi ma uitam intamplator pe Instat la cifrele lui (Luka Zahovic). Si i-am spus ca nu avem cum sa-l luam, cred ca e de nivelul Serie A in acest moment, este cu o treapta peste Liga 1 in acest moment. In jumatate de ora, Gigi a spus la televiziuni ca discut cu un jucator sloven. Nu exista o discutie legata de Zahovic. Sincer va spun, asa imi place si Dybala. Nu se pune problema sa-l luam pe Zahovic pentru ca probabil are pretentii pe care nu le putem satisface" a spus Mihai Stoica intr-o conferinta de presa.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies