Alibec, CAPTIV la FCSB! Dezastru pentru agentul sau! Atacantul are o singura varianta de transfer

Denis Alibec e disperat sa plece de la FCSB. 

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 19 Iulie 2018, 10:43
Data actualizarii: Joi 19 Iulie 2018, 21:08

Exclus din lot de FCSB, Denis Alibec se pregateste singur in asteptarea unui semn de la agentul sau. Sumudica si Razvan Lucescu au incercat sa-l transfere la echipele lor, insa ambii au fost refuzati ferm: cifrele lui Alibec de anul trecut sunt prea slabe pentru o investitie.

In acest moment, singura varianta a lui Alibec este o revenire la Astra Giurgiu, acolo unde a avut cea mai buna perioada a carierei sale.


"Am vorbit de 5-6 ori cu Alibec vara asta. L-am rugat sa vina inapoi pe o intelegere acceptabila, sa-si relanseze cariera. Cei de la FCSB si-au batut joc de el. Inteleg acum ca vrea sa mearga intr-o tara araba, la Sumudica. Le-am spus si lui, si mamei lui ca e o greseala! El, pana sa vina la Astra, nu a avut performante deosebite. A gasit insa aici un mediu extraordinar de propice", a spus Ioan Niculae.

In ultimele luni, Bordeaux, Montpellier, Strasbourg, Angers si Saint Etienne s-au interesat de Alibec, insa toate au renuntat pe rand la atacant.

Florin Lovin spera sa-l convinga pe Becali sa-l lase imprumut pe Alibec. "Este foarte greu sa gasim ceva la banii astia. In conditiile in care Steaua ar fi insa de acord sa il cedeze imprumut pe Denis undeva, gratis, i-am gasi imediat".

Nu mai este cale de intoarcere pentru Alibec la FCSB, a anuntat Becali.

"Alibec nu mai are ce cauta la echipa! Cred ca o sa-i gasim ceva sa plece pana la urma, o sa vedem exact".
 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies