"Dacă nu cumva a și semnat!" Mihai Stoica anunță prima mutare de la FCSB

Mihai Stoica FCSB florin tanase Ovidiu Popescu Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 17 Mai 2024, 23:40
Data actualizarii: Vineri 17 Mai 2024, 23:40

Mihai Stoica, managerul general de la FCSB, a vorbit despre posibilele plecări și veniri la noua campioană a României, în această vară.

FCSB se va despărți în această vară de Ovidiu Popescu (30 de ani). Cel mai vechi jucător din lotul bucureștenilor își încheie contractul cu noua campioană și nu va semna o prelungire.

Mihai Stoica: "Ovidiu Popescu pleacă de la FCSB, dacă nu cumva a și semnat. Nu la Sepsi!"

Chiar dacă Attila Hadnagy, directorul general de la Sepsi OSK, spunea că există o înțelegere cu Ovidiu Popescu pentru un transfer în această vară, Mihai Stoica spune că are informații diferite, iar mijlocașul va semna cu o altă echipă din Liga 1, fără să ofere alte detalii.

"Ovidiu Popescu pleacă, dacă nu cumva a şi semnat. Nu, nu la Sepsi. În ţară. (n.r. Cu cine?) Nu la Sepsi. Nu are rost să vorbesc, poate că nu e adevărat", a spus Mihai Stoica, potrivit Orange Sport.

Mihai Stoica: "Florin Tănase poate veni oricând"

În ceea ce privește sosirile, Mihai Stoica a comentat din nou varianta Florin Tănase (29 de ani). Atacantul va pleca de la Al Okhdood în această vară și este dorit înapoi la FCSB de Gigi Becali.

"Nu sunt noutăţi referitor la un posibil transfer al lui Tănase. A avut discuţii cu Gigi şi a spus că vine dacă nu găseşte o echipă care să îi dea un salariu foarte mare. La ce relaţie are cu Gigi, Tănase poate veni oricând", a mai spus Mihai Stoica.

Florin Tănase: ”Așteptăm să vedem ce oferte mai avem”

Internaționalul a recunoscut că și-ar dori să vină „mai aproape de casă”, dar așteaptă să vadă dacă poate primi o ofertă mai tentantă din străinătate în această perioadă.

În plus, fostul căpitan de la FCSB spune că ține legătura cu Gigi Becali, care a spus în mai multe rânduri că Tănase are ”ușa deschisă” la ehipa sa.

„Eu vorbesc cu ”Ferguson”, ținem legătura, am mai spus-o. Cu Luțu… Așteptăm să vedem ce oferte mai avem. Cu siguranță ne vom întâlni când voi veni în țară.

Mi-aș dori să joc în Champions League, cine nu și-ar dori și mai ales cu echipa lui de suflet. Dar vreau să mai aștept să vedem ce oferte mai am.

Am și din Europa. E o discuție și aici, dar să vedem. Eu aș prefera să fiu mai aproape de casă”, a spus Florin Tănase, pentru sportpesurse.ro.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!