"Am anunțat cluburile că e liber pentru 3 milioane". Ce formații sunt interesate de serviciile lui Florin Tănase

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 24 August 2021, 22:08
Data actualizarii: Marti 24 August 2021, 22:19

Florin Tănase și-a prelungit contractul cu FCSB până în 2025, însă varianta unui transfer în străinătate nu este exclusă. 

Clauza de reziliere este de trei milioane de euro, iar Gigi Becali a anunțat că îl lasă să plece dacă un club oferă acești bani, dezvăluind că au existat anumite discuții cu o formație din Germania.

Giovanni Becali a confirmat aceste informații, declarând că a discutat cu mai multe echipe despre clauza de reziliere a fotbalistului și banii pe care trebuie să-i dea pe el. 

"În Turcia perioada de mercato este deschisă până pe 7 septembrie. Dar la Galatasaray s-a terminat cu românii, poate alte echipe. Despre Tănase am anunțat cluburile din Germania, care au fost interesate și în trecut de el, că, de două săptămâni, e liber pentru trei milioane. Cine are 3 milioane și se va înțelege cu băiatul, îl va avea.

Între timp, Tănase e aici, a prelungit, dă goluri la FCSB, salvează echipa în momente în care echipa nu prea merge. E un punct bun pentru FCSB cu noul antrenor, s-a văzut că FCSB a jucat alt fotbal ieri, dar să sperăm că Iordănescu, încet-încet, îi va pune pe linia de plutire și va micșora avantajul pe care CFR îl are față de ei", a declarat impresarul înaintea plecării în Turcia, cu Olimpiu Moruțan. 

Gigi Becali a confirmat prelungirea contractului lui Florin Tănase la FCSB
 

"Tănase a prelungit contractul acum cinci zile, a semnat contract pe patru ani. I-am făcut 30.000 de euro pe lună și i-am făcut primă de Liga Campionilor de 300.000 de euro. Le măresc la toți dacă ajung în Ligă. 

El nu pierde niciodată mingea, el driblează, face el ce face... are un stil, nu pierde mingea. L-am schimbat eu vreodată? De aia nu l-am schimbat niciodată pe Tănase. Chipciu are 45.000 de euro pe lună, deci Tănase nu e cel mai bine plătit din România.", a declarat Gigi Becali, în direct la PRO X, în urmă cu aproximativ două săptămâni. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!