"Daca eram eu antrenor, juca doua minute! Nu face nimic pe teren!" Atac DUR la adresa unui jucator de la Dinamo! "E egal cu zero"

"Daca eram eu antrenor, juca doua minute! Nu face nimic pe teren!" Atac DUR la adresa unui jucator de la Dinamo! "E egal cu zero"

Unul dintre jucatorii lui Dinamo a fost criticat dur de Danut Lupu. 

Fostul fotbalist a comentat prestatiile dinamovistilor din ultima perioada, aratandu-se nemultumit de jocul mijlocasului Diego Fabbrini.

Italianul in varsta de 30 de ani este unul dintre cei mai experimentati jucatori din Stefan cel Mare, dar Danut Lupu a spus ca nu ar fi prins primul 11 daca el ar fi antrenat-o pe Dinamo. 

"Nu am nimic cu el, dar daca eram antrenor juca doua minute la mine. E tehnic, dribleaza, dar dribleaza in lateral. De cand e la Dinamo nu a dat doua pase de gol!

Cei mai multi spun ca dribleaza. Da, ma, dribleaza, dar e egal cu zero! Nu da pase decisive, nu scoate lovituri de la 11 metri, nu face nimic! Doar dribleaza si pierde mingea. Nu e util echipei", a declarat Danut Lupu, potrivit LookSport.

Diego Fabbrini a adunat 37 de meciuri pentru Dinamo in Liga 1, reusind doua goluri si doua pase de gol. De asemenea, italianul a scos 3 lovituri de la 11 metri pentru echipa alb-rosie. 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Autoritățile vor prelungi restricțiile din București. Ce excepții sunt de Paște
BRAT
Modifică setările cookies