"Dacă era pe vremea mea". Giani Kiriță, reacție neașteptată la ironia lui Florinel Coman

Florinel Coman Dinamo FCSB Giani Kirita Superliga Florinel Coman a marcat în Dinamo - FCSB/sursa foto: Sport Pictures
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 27 Noiembrie 2023, 12:30
Data actualizarii: Luni 27 Noiembrie 2023, 12:54

FCSB a învins-o pe Dinamo cu scorul de 1-0, pe Arena Naţională, într-un meci considerat în deplasare, în etapa a 17-a a Superligii de fotbal.

Unicul gol al partidei a fost înscris de Florinel Coman (52), care l-a surprins pe portarul Adnan Golubovic din lovitură liberă de la 20 de metri.

Jocul a fost întrerupt de mai multe ori, pentru scurte perioade de timp, din cauza petardelor şi torţelor aruncate de suporteri pe teren. La meci au asistat 22.923 de spectatori.

FCSB şi-a consolidat poziţia de lider prin acest succes. Dinamo a ajuns la 11 etape consecutive fără victorie, trei egaluri şi opt eşecuri. 

Cum a comentat Giani Kiriță declarațiile lui Florinel Coman

Fostul dinamovist a explicat că în acest moment nu poate să aibă o reacție dură la adresa afirmațiilor făcute de jucătorul de la FCSB, ținând cont că rezultatele nu sunt de partea "câinilor roșii".

"E după victorie, a dat golul ăla frumos. Nu că are prea mult tupeu, dar în astfel de situații, atunci când câștigi, ai trei puncte în buzunar. A dat și gol și poate să spună orice vrea. Tu nu mai ai ce să mai zici, pe tine te-a închis. 

Dacă zicea așa pe vremea mea, îl așteptam meciul următor. Tu nu știi ce se întâmpla? Era încercuit de toți jucătorii. Expediat de unde a venit.

Din păcate acum nu am avem cum să ridicăm capul din pământ, nu avem forță, nu avem speranță, nu ne dă nimic", a declarat Giani Kiriță, potrivit Fanatik.


Conferință Elias Charalambous, după Dinamo - FCSB 0-1 (26/11/2023) pe www.sport.ro

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!