FCSB florin tanase Mihai Stoica Superliga

"Dacă bagă banii în cont, l-au luat". Unul dintre jucătorii de la FCSB, ofertat de mai multe cluburi din străinătate

Florin Tănase (27 de ani) este tot mai aproape de un transfer de la FCSB, mai multe cluburi din străinătate fiind interesate de serviciile fotbalistului. 

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 30 Decembrie 2021, 09:22
Data actualizarii: Joi 30 Decembrie 2021, 09:26

Managerul general al vicecampioanei României a explicat care sunt condițiile pentru care căpitanul de la FCSB poate pleca, achitarea clauzei de reziliere de trei milioane și acordul dintre jucător și echipă. 

"Există foarte mare interes, ne caută foarte multă lume. Nu am primit banii în cont. Noi trebuie să primim banii în cont, dar pentru asta trebuie ca el să se înţeleagă cu un club. Dacă bat palma, bagă banii în cont şi l-au luat. Nu se discută pe bani mai puţini. Noi nu vrem ca Tănase să plece", a spus Mihai Stoica, la Telekom Sport.

Oferte din Golf și din Spania

Potrivit declarațiilor făcute de Mihai Stoica, Florin Tănase ar avea o ofertă salarială de 1,5 milioane din zona Golfului și una de 1,2 milioane de euro din Spania, iar jucătorul și-ar dori să ajungă în Peninsula Iberică.

"Tase nu are o dorinţă să meargă în zona arabă. Are dorinţă să câştige bani, merită să câştige câteva milioane din fotbal până îşi încheie cariera. Chiar e un jucător de mare valoare. E logic să vrei să câştigi bani mai mulţi", a spus acesta.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!