Cuvinte mari pentru Tatarusanu in Gazzetta dello Sport: "E o certitudine, un portar cu interventii senzationale!" 4 meciuri fara gol primit in campionat

Autor: Sport.ro
Vineri 25 Septembrie 2015, 10:59

	Cuvinte mari pentru Tatarusanu in Gazzetta dello Sport: "E o certitudine, un portar cu interventii senzationale!" 4 meciuri fara gol primit in campionat

Titular incontestabil in poarta Fiorentinei, Tatarusanu a fost invins intr-un singur meci in cinci etape de campionat.

Fiorentina e pe 2 in clasament, cu patru victorii in primele cinci etape, iar Ciprian Tatarusanu este laudat de jurnalistii italieni.

Dupa plecarea lui Neto la Juventus, goolkeeperul roman este prima optiune pentru poarta Fiorentinei, iar prestatiile sale ii fac misiunea usoara antrenorului Paulo Sousa.

"Tatarusanu este o certitudine", scrie astazi Gazzetta dello Sport, care scoate in evidenta forma romanului pentru parcursul admirabil al Fiorentinei din primele etape ale sezonului.

"In patru meciuri din cinci, Tatarusanu a fost imbatabil. A avut interventii senzationale in acest inceput de sezon."

Ciprian Tatarusanu a aparat in toate meciurile din campionat: "Am avut un start foarte bun si ne meritam acest loc in clasament", a spus romanul la Radio Bruno Italia.

Pentru Fiorentina urmeaza meciul cu liderul Inter Milano, duminica de la ora 21:45. O victorie ar duce echipa lui Tatarusanu pe primul loc in Serie A.

Ministerul Educaţiei vrea ca orele remediale să fie făcute „faţă în faţă”, indiferent de scenariul în care este localitatea
BRAT

Modifică setările cookies