CUTREMUR la CFR Cluj! Patronul a RETRAS finantarea dupa eliminarea din Europa, jucatorii nu mai sunt platiti! Situatia antrenorului
Miercuri 05 Septembrie 2018, 16:18

CUTREMUR la CFR Cluj! Patronul a RETRAS finantarea dupa eliminarea din Europa, jucatorii nu mai sunt platiti! Situatia antrenorului

Campionii platesc scump pentru eliminarea din Europa. 

Urmareste Sport.ro pe Instagram: cele mai tari imagini din sport!

Lituania - Romania, 11 octombrie, 21:45. Romania - Serbia, 16 octombrie, 16:00 - LIVE LA PROTV! Nationala de tineret, spre EURO: Romania - Tara Galilor, 12 octombrie, 19:00 la PROX!

CFR Cluj a iesit rusinos din Europa League, eliminare contra echipei de pe ultimul loc din Luxemburg, unul din marile esecuri din istoria Ligii I in competitiile europene.

Noul patron de la CFR, Nelutu Varga, a decis sa sisteze finantarea echipei pe termen nelimitat de suparare ca echipa sa nu a reusit sa ajunga in grupe, calificare ce atragea aproape 10 milioane de euro in conturile clubului.

Acesta i-a anuntat pe conducatori ca trebuie sa gaseasca solutii de finantare si a plecat in vacanta, potrivit Digisport. Jucatorii au restante pe ultima luna la salarii, iar situatia antrenorului este neclara.

Portughezul Conceicao a decis sa nu mai plece si a cerut sa fie platit pana la finalul sezonului ca sa se desparta de club. CFR a platit deja 350.000 de euro pentru despartirea de Edi Iordanescu dupa doar 3 meciuri in acest sezon.

Spaniolul Juan Jose Maqueda a plecat deja din Romania si sunt sanse mici ca acesta sa mai preia CFR Cluj in perioada urmatoare.