CFR Cluj Superliga

Curățenia de iarnă la CFR Cluj! ”Sunt 12 jucători pe lista de plecări”

După ce a ales să rămână la CFR Cluj, Dan Petrescu este gata să schimbe lotul campioanei în iarnă.

Iosif Pintilie
Data publicarii: Luni 20 Decembrie 2021, 17:17
Data actualizarii: Luni 20 Decembrie 2021, 17:22

Mai mulți jucători sunt pe lista neagră a ”Bursucului”. Acesta este mulțumit de parcursul echipei, dar s-a plâns de multe ori de lot, astfel că este clar că mai mulți jucători vor părăsi echipa.

Eu când fac un lot, aleg jucători cu forță. Anul ăsta n-am fost la CFR să fac lotul, iar acum suferim din toate punctele de vedere. N-am început eu pregătirea, n-am făcut eu transferurile”, spunea Dan Petrescu, la PRO X, în sempetmbrie, după ce pierdea în Cehia, cu Jablonec.

Acum, Neluțu Varga a anunțat că un total de 12 jucători vor pleca de al echipă. E de așteptat ca printre ei să se numere transferurile din era Șumudică, de care Petrescu este nemulțumit, astfel că fotbaliști precum Guessouma Fofana, Anas Tahiri sau Hadi Sacko, care au prins minute, în mare parte, doar cu Șumudică pe bancă, dar și fotbaliști precum Sebastian Mailat, care va ajunge la FC Botoșani

S-au liniştit lucrurile, Dan Petrescu nu pleacă nicăieri. Acum face lista de achiziţii pentru la iarnă. Nu s-a pus problema de bani, de clauză de reziliere. Dan vrea să continue la CFR Cluj şi să luăm un nou titlu.

Vrem să-i aducem jucătorii pe care-i doreşte cât mai repede, ca să-i aibă în cantonamentul din Spania. Nu vor fi doar veniri, avem făcută şi lista de plecări, iar pe ea sunt în acest moment 12 jucători”, a declarat Neluţu Varga pentru Fanatik

Articol recomandat de stirileprotv.ro
Anunțul momentului vine din Rusia
Vineri 12 Mai 2023, 11:45
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!