Cum se apara Dinamo ca sa nu piarda la MASA VERDE cu Chiajna. Anuntul facut astazi de club

Cum se apara Dinamo ca sa nu piarda la MASA VERDE cu Chiajna. Anuntul facut astazi de club

Dinamo se dezice de fanii care au scandat injurii la adresa centralului de la meciul cu Chiajna. 

Dinamo se dezice de fani

Intr-un comunicat oficial postat pe site-ul clubului, Dinamo spune ca fanii acuzati pentru scandari xenofobe reprezinta responsabilitatea Concordiei Chiajna. Dinamo nu putea avea o galerie la acel meci, pentru ca a fost suspendata. Astfel, cei de la Chiajna ar fi trebuit sa se ocupe de organizare:

"Meciul de la Chiajna a fost primul din deplasare dupa sanctiunea primita de FC Dinamo Bucuresti in urma partidei de la Piatra Neamt, cu Ceahlaul, prin care s-a decis ca echipa din Stefan cel Mare sa nu fie insotita de galerie la urmatoarele doua jocuri in deplasare. Astfel, Dinamo Bucuresti nu a avut sprijinul galeriei la meciul disputat in Chiajna contra Concordiei, care a fost echipa organizatoare si care ar fi trebuit sa se ocupe de buna desfasurare a partidei."

Dinamovistii dau vina pe arbitru pentru tensiuni

Tot in comunicat, dinamovistii dau vina pe arbitrul Kovacs pentru tensiunile de la final.

"Incidentul de la finalul meciului in urma caruia antrenorul principal al lui Dinamo, Flavius Stoican, a fost trimis in tribuna de arbitrul partidei s-a produs pe fondul tensiunii create de central, care a somat doar banca noastra tehnica cu privire la scandarile din tribuna, amenintandu-i pe tehnicienii dinamovisti ca intrerupe meciul si ca il vor pierde la masa verde. Atitudinea arbitrului a provocat reactia vehementa a lui Flavius Stoican, care i-a cerut centralului sa se adreseze in primul rand bancii tehnice a echipei organizatoare, care avea responsabilitatea, dar si mijloacele necesare, de a incerca sa-i determine pe spectatori sa-si pastreze calmul." 

Anghelache: "Nu exista niciun dubiu!"

"La partidele de fotbal ar trebui ca jucatorii sa fie actorii principali în sensul pozitiv. Ceilalti oficiali vor contribui cu atat mai mult la climatul sportiv si calitatea acestuia, cu cat vor reusi sa-si mentina discretia. Cat priveste organizarea acestei partide, in conditiile regulamentare concrete nu exista niciun dubiu in legatura cu echipa careia ii revenea sarcina de a asigura buna desfasurare a meciului", a declarat Anghelache pe site-ul oficial al lui Dinamo.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Premierul Cîțu, discurs politic la Guvern: ”Economia liberalilor este singura soluție”
BRAT
Modifică setările cookies