Stoican: "Lesinatule! Bai, Dumnezeule, esti miliardar!" Scene incredibile la Chiajna - Dinamo! Sumudica urla: "3-0! Opriti jocul!"

Flavius Stoican a fost un munte de nervi la meciul cu Chiajna. Istvan Kovacs l-a eliminat si l-a trimis in tribune, pentru ca fanii dinamovisti sa lanseze atacuri xenofobe la adresa centralului.

De pe margine, dialogul surprins intre Flavius Stoican si Istvan Kovacs pare rupt dintr-un film.

"Dai offside de la adversar! Bai arbitre, dai offside de la adversari! Lesinature!"

"Bai, Dumnezeule, esti miliardar, esti si tu patron de club! De-aia te injura lumea!", i-a spus Flavius Stoican lui Istvan Kovacs.

In tot acest timp, Sumudica a fost auzind spunand: "3-0! Opriti jocul! Opriti jocul!"

Istvan Kovacs a fluierat finalul partidei cu doua minute inainte ca minutele de prelungire sa se incheie, extrem de nervos pentru ca fanii lui Dinamo il injurau si amenintau din tribune.

Desfasurarea evenimentelor la Chiajna - Dinamo

In minutul 88 al meciului, Kovacs le-a transmis capitanilor celor doua echipe ca va opri meciul daca fanii dinamovisti nu vor inceta cu injuriile la adresa sa. In minutele de prelungiri, arbitrul Istvan Kovacs a intrerupt meciul pentru aproximativ doua minute, el cerand observatorului Eduard Alexandru sa noteze faptul ca fanii au scandat injurii la adresa sa. Kovacs a chemat capitanii sa le transmita fanilor ca daca nu inceteaza cu scandarile opreste meciul.

De asemenea, Kovacs l-a trimis in tribune pe antrenorul dinamovist Flavius Stoican, care a acceptat sa plece abia dupa discutii indelungi cu arbitrul si observatorul. Kovacs a reluat meciul si a arătat trei minute de prelungire, insa apoi a fluierat finalul dupa un singur minut.

"Nu e frumos ce s-a intamplat cu suporterii. Dinamo e un club mare si are nevoie de suporteri", a spus Narcis Raducan. la Dolce Sport, dupa meci.

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /

VIDEO PROTVPLUS.RO

Ordinul MS privind protocolul în caz de deces al pacienţilor cu Covid, în Monitorul Oficial. Ce prevede acesta
BRAT
Modifică setările cookies