Liga 1

Cum arată topul golgheterilor din Liga 1 | Florin Tănase a trecut „în viteză” pe lângă Jefte și Andrei Ivan

Florin Tănase (27 de ani) a înscris de trei ori în meciul Farul - FCSB 0-4 și este pe primul loc în clasamentul golgheterilor din Liga 1.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 26 Aprilie 2022, 20:52
Data actualizarii: Marti 26 Aprilie 2022, 20:57

Decarul FCSB-ului, golgheter în sezonul precedent, a ajuns la 19 reușite în acest sezon și s-a distanțat la două reușite de locul doi, ocupat de Jefte Betancor de la Farul și de Andrei Ivan de la Universitatea Craiova.

Top 10 golgheteri din Liga 1 | Florin Tănase este lider:

1. Florin Tănase - 18 goluri

2. Jefte Betancor - 15 goluri

3. Jovan Markovic - 13 goluri

4. Andrei Ivan - 12 goluri

5. Gabriel Debeljuh - 11 goluri

6. Andrea Compagno - 10 goluri

7. Gustavo - 10 goluri

8. Octavian Popescu - 9 goluri

9. Ciprian Deac - 9 goluri

10. Claudiu Bălan - 8 goluri

Decarul FCSB-ului nu se gândește la titlul de golgheter, ci la cel de la campion. Tănase crede că primul gol, marcat de el din pasa lui Darius Olaru, a schimbat soarta partidei de la Ovidiu.

„Sunt fericit că am reușit să marchez de atâtea ori, dar fără ajutorul colegilor nu puteam să reușesc. Este și meritul lor, nu contează atât de mult titlul de golgheter, mai mult cel de campion al României. Sper să câștigăm meciurile rămase”, a spus Florin Tănase, după meci.

În urma acestei partide, FCSB a ajuns la 46 de puncte și este la două puncte în spateleliderului CFR Cluj. Farul rămâne pe cinci, cu 28 de puncte. 

În următoarea etapă, FCSB va juca pe teren propriu, cu FC Argeș, iar Farul se va deplasa la Cluj pentru duelul cu CFR.

FCSB se poate lăuda cu un golaveraj bun în play-off. Are al doilea cel mai bun atac, cu 14 goluri, după cel al Universității Craiova, care are 16, dar și cea mai bună apărare, cu doar patru goluri primite.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies