Rapid Valerii Moraru Liga 1

Cum arata PLANUL (de) B dupa retrogradarea Rapidului! Moraru a stabilit deja bugetul si vrea sa faca o echipa cu care sa DEFILEZE in liga secunda

Retrogradata matematic cu o etapa inaintea finalului de campionat, Rapidul se pregateste pentru o noua aventura la matineu. Giulestenii vor ramane fara o mare parte a lotului actual, insa patronul Valerii Moraru a anuntat deja ca are si un plan B.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 25 Mai 2015, 16:50
Data actualizarii: Luni 25 Mai 2015, 17:06

Patronul clubului din Giulesti a anuntat ca nu va renunta la club indiferent de situatie si, mai mult de atat, lucreaza intens in vederea reorganizarii cat mai rapide a lotului.

In liga a doua, Rapidul va avea un buget de circa 1,5 milioane de euro, dupa cum a anuntat omul de afaceri moldovean, bani pe care conducatorii echipei de langa Podul Grant sunt nevoiti sa ii cheltuiasca chibzuit.

Chiar daca bugetul nu este unul foarte mare, Moraru spera sa convinga mai multi jucatori importanti, dar si sa ii pastreze, printre altii, pe portughezii Rui Miguel, Ricardo Alves si Kikas, ori pe spaniolul Aritz Borda.

De asemenea, acesta i-a facut o oferta si antrenorului Cristiano Bergodi, multumit fiind de munca acestuia la echipa, in ciuda faptului ca nu a mai putut salva clubul de la retrogradare. Moraru i-a propus lui Bergodi prelungirea contractului actual, cu acelasi salariu - 8.000 euro pe luna. In plus, acesta ar urma sa incaseze o prima de promovare de 30.000 euro.

Situatia lui Bergodi este insa una complicata, antrenorul avand, din cate se pare, si o oferta din Serie A, pe langa interesul unor formatii din liga secunda italiana.

Alti fotbalisti care ar urma sa ramana in Giulesti sunt Virgil Draghia, Mircea Bornescu, Alexandru Dan, Nicolae Vasile, Madalin Martin si Andrei Cerlinca, in timp ce viitorul lui Daniel Niculae este deocamdata necunoscut.

In fine, Daniel Pancu, cel care si-a anuntat retragerea din activitatea de fotbalist profesionist, ar putea prelua functia de team manager.

Plan B la planul B

Daca prima varianta pregatita de Moraru nu se va concretiza, iar Cristiano Bergodi se va intoarce in tara natala, pentru banca Rapidului mai sunt vehiculate doua nume. Primul este cel al fostului fundas Adi Iencsi, fost secund al lui Ioan Andone la Apollon Limassol.

Al doilea antrenor aflat pe lista rezervelor este Florin Motroc, si el un rapidist convins.

Modifică setările cookies