FCSB echipa de start FCSB Gigi Becali Superliga

VIDEO Cum ar putea arăta echipa de start a FCSB-ului cu Petrolul Ploiești, după nemulțumirile lui Gigi Becali 

FCSB a încheiat la egalitate, scor 0-0, cu FC Voluntari și se pregătește de un meci complicat, în deplasare, cu Petrolul Ploiești. 

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 24 Octombrie 2023, 23:47
Data actualizarii: Miercuri 25 Octombrie 2023, 00:01

Vicecampioana României a făcut un pas greșit în cursa pentru cucerirea unui nou titlu de campioană după o pauză de nouă ani, obținând o remiză albă pe Arena Națională, în partida cu FC Voluntari, din etapa a 13-a. 

După meci, Gigi Becali a făcut analiza jucătorilor săi și a stabilit că vor fi anumite modificări în echipa de start, în funcție de randamentul pe care l-au arătat fotbaliștii antrenați de Elias Charalambous, în opinia lui. 

Ce schimbări ar putea apărea în echipa de start a FCSB-ului

Patronul de la FCSB a anunțat că Mihai Lixandru, unul dintre preferații săi, nu va mai juca inter, așa cum a făcut-o în meciul cu Voluntari, și va fi utilizat în apărare. În aceste condiții, poziția de titular a lui Joyskim Dawa se află sub semnul întrebării, ținând cont că Siyabonga Ngezana l-a impresionat pe finanțator. 

"Ăla e fotbalist! Te încântă, nu se trece pe acolo. Dacă cumva se trece, revine și tot nu se trece. Va fi din ce în ce mai bun. Să-l vedem și pe Lixandru, e posibil să-l jucăm și pe el fundaș central, dar Dawa e mult mai puternic", a spus Gigi Becali.

Octavian Popescu nu s-a ridicat la nivelul așteptărilor, însă accidentarea lui Florinel Coman poate reprezenta o șansă în plus pentru tânărul mijlocaș, ținând cont că ar putea evolua pe postul pe care oferă cel mai bun randament, pe partea stângă. 

Și Alexandru Băluță va reveni în echipa de start, după ultimele declarații ale patronului de la FCSB, în locul lui Andrea Compagno sau Dorin Rotariu. "Am mai greșit iar, nu eu, ei, că au jucat cu Compagno din prima pentru că ne consultăm, au zis că e în mare formă. Dacă jucam cu Băluță din prima, aveam mai mare viteză. 

Băluță e un câștig. Că ratează, că face, că drege... Băluță înseamnă pentru mine viteză la FCSB. Joc în viteză când e el în teren. Deci pe el n-o să-l mai vedeți pe bancă", a spus Gigi Becali.

Cum ar putea arăta primul "11" al FCSB-ului: Târnovanu - Pantea, Ngezana, Dawa/Lixandru, Radunovic - Ovidiu Popescu, Șut, Olaru - Băluță, Compagno, Octavian Popescu


Declarațiile lui Gigi Becali (23/10/2023) pe www.sport.ro

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!