Cum a reacționat Mircea Lucescu, după ce Dan Șucu ar fi ales noul antrenor de pe Giulești

Mircea Lucescu dan sucu Neil Lennon Rapid Bucuresti Superliga Mircea Lucescu / Foto: Captură sport.ro
Ionuț Stoica
Data publicarii: Miercuri 15 Mai 2024, 23:32
Data actualizarii: Miercuri 15 Mai 2024, 23:46

Mircea Lucescu a reacționat la auzirea noului antrenor de la Rapid București. 

Deși Mircea Lucescu a fost dorit pe banca Rapidului, dar tehnicianul l-a refuzat pe patronul giuleștenilor, Dan Șucu.

În ceea ce privește speculațiile cum că ar fi recomandat un alt antrenor, Lucescu a lămurit situația. Tehnicianul a explicat că nu a avut nicio discuție cu Dan Șucu în ceea ce privește viitorul antrenor al Rapidului și că este convins că deciziile acționarului din Giulești sunt cele mai potrivite pentru echipă.

  • Mircea Lucescu / Foto - Getty Images

Mircea Lucescu a evidențiat importanța bazei de pregătire "Pro Rapid" și a apreciat eforturile lui Dan Șucu în ceea ce privește investițiile financiare în club. 

„Am citit și eu stirea despre o discuție pe care aș fi avut-o cu domnul Șucu despre antrenorul Rapidului. Eu cu domnia sa am discutat despre echipă. Poate în mod deosebit despre Pro Rapid, bază cu ajutorul căreia Rapidul a câștigat două titluri și două Cupe. Pentru un club care vrea performanță, o astfel de bază de pregătire este absolut necesară!

Cum credeți că mi-aș permite eu să-i spun unui om de afaceri care investește atât de mult la o echipă, și financiar și emoțional și în toate felurile, să facă într-un fel sau în altul?!

Sunt sigur că domnul Șucu a ales, dacă într-adevăr a ales, soluția cea mai bună. Rapidul are un noroc enorm că un om cum e Dan Șucu este acolo și nu în altă parte”, a declarat Mircea Lucescu, potrivit Digi Sport.

Neil Lennon, la Rapid!

Britanicii de la "The Scottish Sun" au anunțat în această dimineață că Neill Lennon, legenda lui Celtic va fi viitorul tehnician al lui Rapid București din sezonul viitor.

"Neill Lennon este gata să bifeze o revenire senzațională pe bancă, la 19 luni după ce a fost demis de la Omonia Nicosia.

El va fi noul boss de la Rapid București, e foarte aproape să semneze înțelegerea.

Legenda lui Celtic a purtat discuții cu oficialii români săptămâna trecută și înțelegem că negocierile sunt ca și finalizate: contract pe doi ani, în valoare de 1,5 milioane de lire sterline (n.r. - 1,75 milioane de euro).

Dacă nu se vor ivi probleme de ultim moment, el va fi anunțat oficial după derby-ul din week-end cu Steaua București (n.r. - FCSB) de pe noul lor stadion Giulești”, a detaliat The Scottish Sun.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!