Cum a reactionat francezul Ongenda dupa ce a fost facut praf de Gigi Becali: "Cand e el pe teren, Botosaniul are om in minus"

Cum a reactionat francezul Ongenda dupa ce a fost facut praf de Gigi Becali: "Cand e el pe teren, Botosaniul are om in minus"

Fost la PSG, Hervin Ongenda a venit in Romania sa se relanseze la Botosani. Atacantul e pe placul fanilor moldoveni, dar nu si pe placul lui Gigi Becali, care l-a criticat.

"Isi bate joc de munca echipei. Daca nu joaca Ongenda titular, Botosaniul este echipa de Play Off", spune Gigi Becali, patronul FCSB, despre francezul Hervin Ongenda, sosit in aceasta vara la Botosani.

Declaratiile lui Gigi Becali l-au facut curios pe Ongenda, care si-a intrebat impresarul "ce are patronul FCSB cu el?!". Dezvaluirea a fost facuta de agentul Florin Manea.

"Chiar ieri am vorbit cu Ongenda. A fost plecat in Franta, iar dimineata a ajuns la fix la antrenamentul echipei. Nu sunt probleme cu el. Era curios, m-a intrebat de ce nu il place patronul Stelei, pentru ca nu a vorbit niciodata despre un jucator al altei echipe asa cum a vorbit despre el... Ilie Dumitrescu, Mihai Stoichita spun ca e jucator bun, dar patronul Stelei spune altceva. Probabil ca e influentat de Meme Stoica", a spus impresarul Florin Manea intr-un interviu postat pe site-ul PariuriX.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Școala românească a fost prinsă complet pe nepregătite de pandemie. Învățământul online, un experiment eșuat
BRAT
Modifică setările cookies