Cum a FENTAT Galca subiectul viitorului sau la Steaua: "Nu e o situatie prea placuta! De cand a inceput sezonul se spune asta"

DINAMO 1-3 STEAUA | Galca nu vrea sa vorbeasca despre viitorul sau la Steaua. E suparat ca de cand a inceput campionatul se vorbeste despre inlocuirea sa.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 03 Mai 2015, 23:56
Data actualizarii: Luni 04 Mai 2015, 01:08

"De cand am inceput campionatul se spune acelasi lucru. Normal ca nu e o situatie prea placuta.", a declarat Galca dupa meciul cu Dinamo despre discutiile privind posibila sa demitere, la Dolce Sport.

Galca spune ca nu a vorbit cu Becali si ca va avea tot timpul la finalul sezonului. "Nu am mai vorbit cu patronul. O sa vorbim. O sa avem tot timpul din lume sa vorbim. Nu trebuie sa ne gandim ca am pierdut primul loc. Normal ca daca ASA se ducea la 5 puncte era foarte greu sa mai recuperam aceste patru meciuri.", a mai spus Galca la DigiSport.

Galca spune ca e sigur ca Steaua va castiga patru meciuri din patru in urmatoarele etape. Spera acum ca si ASA sa piarda puncte.

"Am incredere ca vom castiga toate cele patru meciuri. Si rezultatele de pana acum ne-au adus in aceasta situatie. Avem taria sa speram la titlu. Cred ca am fost superiori."

Modifică setările cookies