Transfer Market

Moment RUSINOS pentru Steaua, daca rateaza titlul! Cati stelisti are cel mai SCUMP 11 din Liga I si cati jucatori de la ASA:

Steaua are o sansa unica sa rateze un titlu de campioana, dupa ce echipa care i-a luat prima pozitie a recuperat enorm.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 03 Mai 2015, 17:11
Data actualizarii: Duminica 03 Mai 2015, 17:32

13 puncte o desparteau pe ASA de Steaua - un lider autoritar care si-a imaginat ca nu are cine sa-i sufle trofeul. Dupa care patronul a facut trei afaceri pana sa inceapa returul: cel mai bun fundas - Szukala, cel mai bun mijlocas - Sanmartean si cel mai bun marcator - Keseru au plecat de la echipa.

Plecarile au contat mult, iar Steaua nu a mai revenit la forma care ii asigurase avansul din tur. Din contra, l-a pierdut.

In meciul direct cu ASA Targu Mures, din urma cu cateva zile, Steaua a bifat al treilea moment din intreaga sa istorie in care cedeaza 9 puncte din 9 posibile, consecutiv, in trei etape acasa din campionat. Mai mult, dupa 0-1 pe Arena Nationala, Targu Mures a plecat acasa cu trei puncte, dar si cu prima pozitie din clasament.

Un total de 15 puncte au recuperat cei de la ASA si au depasit echipa din Ghencea cu doua lungimi. Apoi au batut din nou, cu 6-1, pe Viitorul si au dus la chiar 18 puncte diferenta recuperata. Avansul lor fata de locul doi, cel ocupat acum de Steaua, a crescut la 5 puncte, cel putin pana la Derby de Romania.

Intre timp, site-ul transfermarkt a ales cel mai scump prim 11 al acestui sezon in Liga I. Dupa cota de piata din acest moment, din el fac parte 8 stelisti si 3 jucatori de la Astra. ASA Targu Mures, liderul, nu are vreunul.

Cel mai scump jucator este Alex Chipciu - cotat la 3,5 milioane de euro, in timp ce valoarea totala de piata a echipei este de 29,3 milioane de euro. Iata primul 11:

Modifică setările cookies