Argaseala a vorbit despre DEZAMAGIREA lui Becali: "Nu i-a vazut pe jucatori saptamana asta! Stanciu arata ca e de nivelul Stelei"

Dinamo 1-3 Steaua | Presedintele Stelei a vorbit despre relatia jucatorilor cu patronul, in contextul crizei de rezultate.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 03 Mai 2015, 23:42
Data actualizarii: Luni 04 Mai 2015, 00:11

"Nu a fost razboi in teren, doar probleme cu galeria lui Dinamo. Am batut cu 3-1... asta a fost. E un alt moral, mai ales din punct de vedere al rezultatului, cat si al meciului, pentru ca o victorie cu Dinamo e unica. Am crezut ca vor rupe cumva jocul dupa ce s-a intamplat in repriza a doua, insa noi am mentinut ritmul. 

Acest minunat copil, Stanciu, mi-a spus in cantonament ca vrea sa joace bine si sa marcheze. I-am zis: da gol. El ca nu: eu daca dau, voi da doua. Si a dat doua! E foarte bine ca Stanciu le arata celor care nu aveau incredere in el ca este un jucator pe care ne putem baza. Cred ca a inceput sa arate ca e un jucator care se ridica la nivelul Stelei.

Arlauskis nu a iesit de capul sau din teren, ci Balaj le-a spus jucatorilor, asa ca Arla a plecat cand i s-a facut semn. Nu se mai putea juca in acele conditii. La pauza i-a fost greu lui Arlauskis in vestiar sa-si revina. Sa stiti ca presiunea nu e mereu distructiva, insa era necesar sa batem, sa luam punctele.

Evident ca exista si o presiune din partea patronului, a fost bine ca am batut, pana la urma. Patronul nu s-a vazut azi cu jucatorii, saptamana asta nu i-a vazut deloc. Inainte da, acum nu. Nu stiu cum o sa fie cu galeria celor de la Dinamo, pentru ca s-a intrerupt meciul pentru 20 de minute, nu va fi o urmare prea fericita.

Suporterii care au venit din partea Stelei au fost extraordinar de sportivi si vreau sa le multumesc!", a spus Valeriu Argaseala dupa meci.

Modifică setările cookies