CFR Cluj Emmanuel Culio Ricardo Cadu Steaua Unirea Urziceni Superliga

Culio si Cadu s-au rugat de MM sa lase memoriul sa joace cu Steaua! Ce le-a zis:

CFR-istii au cautat sa faca pace cu MM Stoica dupa meciul din campionat cu Unirea. Culio si Cadu, jucatorii care vor fi judecati maine de Comisa de Disciplina au incercat sa-l faca pe MM sa renunte la memoriu. Managerul Unirii nu s-a lasat induplecat.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 03 August 2009, 17:15
Data actualizarii: Luni 03 August 2009, 18:05

CFR ii poate pierde pe Culio si Cadu pentru meciul cu Steaua, daca ei vor fi suspendati miercuri de Comisia de Disciplina.

Pentru a scapa de judecata, Unirea ar trebui sa renunte la memoriu, dar asta nu se va intampla, anunta MM Stoica.

"Am vorbit cu Cadu si Culio, iar Culio chiar parea marcat. Nu e problema noastra ce masuri se vor lua si nu exista nicio legatura cu cine vor juca etapa viitoare. Am trimis memoriu si nu fac niciun pas inapoi", a spus MM Stoica la Sport.ro si www.sport.ro

"Le-am spus ca nu renuntam la memoriu pentru ca nu mi se pare normal ce au facut.

"Daca un jucator de al meu ar apela la astfel de gesturi, eu as fi primul pe care l-as amenda, cum de altfel am mai facut-o", a mai spus Mihai Stoica la gsptv.
 

MURESAN: "SUNT SIGUR CA O SA FIE SUSPENDATI CULIO SI CADU"

"Jucatorii nostri, Cadu si Culio, au fost chemati la comisie exact inaintea meciului cu Steaua. De ce nu au fost chemati inaintea meciului cu Unirea, sau dupa meciul cu Steaua?"

"Sunt sigur ca vor fi suspendati, dar noi tot mergem cu gandul la victorie. Speram ca lipsa lor nu se va simti asa mult! Ar fi prima data cand am invinge in Ghencea!

"Ne dorim foarte mult acest lucru! Nu ma tem deloc de atmosfera din Ghencea", a spus Iuliu Muresan la gspTV.

 

MARA: "BATEM IN GHENCEA, TITLUL MERGE LA CLUJ! CAPITALA NU PRINDE PRIMELE 3 LOCURI!"

Bogdan Mara le declara razboi echipelor din Bucuresti. "Titlul merge la Cluj", spune Mara, care e bucuros ca si Mitica Dragomir mizeaza pe CFR-isti. Steaua trebuie sa se tina bine, pentru ca CFR accelereaza acum sa bata in Ghencea.

Provincia la putere - asta e indemnul clujenilor catre celelalte puterni din tara. Capitala e in pericol sa rateze primele 3 locuri in acest an, Mara promite ca Steaua, Dinamo si Rapid vor avea un sezon de cosmar.

"Bine face Dragomir ca pariaza pe noi la titlu, pentru ca titlul va veni la Cluj sezonul acesta. Ne batem cu Unirea si cu Timisoara. Nici Craiova si Vasluiul nu trebuie ignorate. Au echipe puternice."

"Pentru ca sper ca podiumul sa fie ocupat de provincie. Bineinteles ca si formatiile din Capitala sunt puternice. Numai un nebun poate exclude Steaua, Dinamo si Rapid din lupta pentru titlu.", spune Mara azi in Adevarul.

Au batut-o pe Unirea, acum urmeaza Steaua. CFR Cluj are un program puternic in acest inceput de campionat. Se va deplasa in Ghencea, unde Bergodi nu a primit gol pana acum.

"Iti dai seama ce moral o sa avem dupa ce obtinem sase puncte in primele doua etape? Steaua are un alt joc fata de sezonul trecut, ne asteapta un meci foarte greu cu ei, dar cred ca vom castiga.

"Ei au avantajul ca au inceput mai devreme sezonul si au mai multe partide oficiale decat noi. Totusi, putem compensa acest handicap prin ambitie si determinare.", spune Mara de la Cluj, azi in Adevarul.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies