Bogdan Mara CFR Cluj Steaua Superliga

"Batem in Ghencea, iar titlul merge la Cluj! Capitala nu prinde primele 3 locuri!"

Bogdan Mara le declara razboi echipelor din Bucuresti. "Titlul merge la Cluj", spune Mara, care e bucuros ca si Mitica Dragomir mizeaza pe CFR-isti. Steaua trebuie sa se tina bine, pentru ca CFR accelereaza acum sa bata in Ghencea.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 03 August 2009, 08:03
Data actualizarii: Luni 03 August 2009, 08:56

Provincia la putere - asta e indemnul clujenilor catre celelalte puterni din tara. Capitala e in pericol sa rateze primele 3 locuri in acest an, Mara promite ca Steaua, Dinamo si Rapid vor avea un sezon de cosmar.

"Bine face Dragomir ca pariaza pe noi la titlu, pentru ca titlul va veni la Cluj sezonul acesta. Ne batem cu Unirea si cu Timisoara. Nici Craiova si Vasluiul nu trebuie ignorate. Au echipe puternice."

"Pentru ca sper ca podiumul sa fie ocupat de provincie. Bineinteles ca si formatiile din Capitala sunt puternice. Numai un nebun poate exclude Steaua, Dinamo si Rapid din lupta pentru titlu.", spune Mara azi in Adevarul.

Au batut-o pe Unirea, acum urmeaza Steaua. CFR Cluj are un program puternic in acest inceput de campionat. Se va deplasa in Ghencea, unde Bergodi nu a primit gol pana acum.

"Iti dai seama ce moral o sa avem dupa ce obtinem sase puncte in primele doua etape? Steaua are un alt joc fata de sezonul trecut, ne asteapta un meci foarte greu cu ei, dar cred ca vom castiga.

"Ei au avantajul ca au inceput mai devreme sezonul si au mai multe partide oficiale decat noi. Totusi, putem compensa acest handicap prin ambitie si determinare.", spune Mara de la Cluj, azi in Adevarul.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies