Cu Hamroun EXCLUS DIN LOT, il mai vinde Becali si pe Stanciu in Belgia? Situatie incredibila pentru Reghe. Cum ar putea arata echipa peste o luna

Cu Hamroun EXCLUS DIN LOT, il mai vinde Becali si pe Stanciu in Belgia? Situatie incredibila pentru Reghe. Cum ar putea arata echipa peste o luna

SPARTA PRAGA - STEAUA e in direct la PROTV, marti de la 21:00.

Becali i-a vandut pe Varela si Chipciu, dar nu a vrut sa-l lase si pe Hamroun sa plece. Jucatorul s-a suparat, nu s-a prezentat astazi la antrenament si a anuntat clubul ca pleaca din tara ca sa-si rezolve niste probleme personale. Motiv pentru care Reghecampf l-a exclus din lotul cu Sparta.

Dorit de Al Sadd, clubul lui Xavi, Hamroun spera sa fie lasat sa plece de la Steaua, mai ales ca Becali ar fi facut profit de pe urma sa. L-a adus fara niciun ban, de la Otelul, in vara anului trecut.

Steaua nu va conta pe Hamroun pentru meciul cu Sparta Praga, marti, de la 21:00, in direct la ProTV, iar Reghe trebuie sa gaseasca de urgenta o solutie.

Cum ar putea arata Steaua cu Sparta Praga, marti, 21:00, la ProTV:

Nita - Enache, Tamas, Tosca, Momcilovic - Achim, Pintilii, Aganovic - Popa, Golubovic, Stanciu

Tot in aceasta vara ar putea pleca si Stanciu de la Steaua. E dorit de Anderlecht, iar presa din Belgia a scris despre negocieri intre 4 si 6 milioane de euro.

Fara Hamroun, pare putin probabil ca Steaua il va lasa si pe Stanciu sa plece. In mod cert, nu pana nu se termina preliminariile pentru cupele europene. Cum ar arata Steaua in Liga I dupa preliminariile din Europa, daca ar pleca si Stanciu?

Nita - Enache, Tamas, Tosca, Momcilovic - Pintilii, Muniru - Popa, Achim, Aganovic - Golubovic

In mod cert, fara ultimele doua vedete din lot, Reghecampf va trebui sa improvizeze rapid. In acelasi timp, Becali nu a incheiat lista de sosiri la Steaua, iar unul dintre cele mai importante nume ar putea veni de la Hagi, Florin Tanase.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Înșelăciunea legală prin care mai mulți bătrâni au ajuns să fie executați silit. Cum acționează escrocii
BRAT
Modifică setările cookies