Cei 4 jucatori care s-ar califica sa vina de maine la Steaua in locul lui Hamroun

Cei 4 jucatori care s-ar califica sa vina de maine la Steaua in locul lui Hamroun

Hamroun a fost exclus din lotul Stelei pentru meciul cu Sparta Praga. Partida este in direct la ProTV, marti, de la 21:00. Viitorul sau la club pare tot mai incert in acest moment, iar Becali s-ar putea gandi sa ii caute un inlocuitor.

Hamroun nu s-a prezentat la antrenamentul de astazi si a anuntat clubul ca pleaca din tara ca sa-si rezolve cateva probleme. Golul cu Chiajna din finala Cupei Ligii ar putea fi ultimul pentru el in tricoul Stelei, algerianul fiind dorit de Al Sadd, in Qatar. Daca pana acum Becali a refuzat sa-l lase sa plece, gestul facut de Hamroun ar putea insemna despartirea definitiva de club.

Plecarea lui Hamroun lasa Steaua descoperita la mijlocul terenului, mai ales dupa ce si Chipciu a fost vandut la Anderlecht. Pe lista Stelei exista cateva nume care ar putea sa rezolve aceasta problema.

SPARTA PRAGA - STEAUA e in direct la PROTV, marti de la 21:00

1. FLORIN TANASE - Costa peste un milion de euro, dar este unul dintre preferatii lui Gigi Becali de la Viitorul. Problema patronului Stelei este dorinta lui Hagi de a-l tine in Romania la la echipa sa. "Daca va pleca, o va face doar afara", a spus Hagi. Tanase ar putea insa sa ajunga la Steaua pentru o suma buna. De ce nu, poate la pachet cu fundasul Tiru. Mai mult, Florin Tanase e jucator eligibil U21, ceea ce ar ajuta enorm Steaua ca sa se incadreze in noua regula din Liga I.

2. CONSTANTIN BUDESCU - Vrea sa revina in Romania, negociaza deja cu Astra si cu Dinamo, iar piedica in cazul sau ar putea fi salariul. Nu este clar acum ce procent din salariu ar trebui sa suporte un club din Romania ca sa-l aduca sub forma de imprumut pentru 6 luni.

3. DAN NISTOR - E dorit si de Ioan Andone, tocmai si-a depus memoriul la Liga sa devina liber de contract, iar Narcis Raducan l-a exclus din lotul Pandurilor pentru meciul cu Craiova pana cand situatia sa se va clarifica. Vine gratis, nu cere un salariu mare, are experienta in Liga I si e un jucator de profilul lui Adi Popa, muncitor - sunt argumentele pentru care Becali l-ar putea prefera.

4. BANEL NICOLITA :) - MM Stoica il place, e iubit de fanii Stelei, e liber de contract si, la 31 de ani, cauta o noua provocare in cariera. Momentan Banel s-a facut manager de fotbal la Faurei, unde l-a adus si pe fratele sau mai mic.

SPARTA PRAGA - STEAUA e in direct la PROTV, marti de la 21:00

Pe cine ar trebui sa ia Steaua in locul lui Hamroun? (7120 voturi)
 
Florin Tanase
43.96%
3130 voturi
 
Constantin Budescu
27.75%
1976 voturi
 
Dan Nistor
447 voturi
 
Banel Nicolita :)
15.01%
1069 voturi
 
Alt jucator (scrie in comentarii)
498 voturi
VIDEO PROTVPLUS.RO

Rafila: Gripa va avea o circulație semnificativ mai intensă decât anul trecut, iar imunitatea populației e mai redusă
BRAT
Modifică setările cookies