CS Mioveni Liga 1 Superliga

CS Mioveni a luat decizia finală, după ce a amenințat că se retrage din campionat

CS Mioveni a luat decizia finală, după ce a amenințat, în utlimele zile, că se va retrage din campionat.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 21 Octombrie 2021, 13:54
Data actualizarii: Joi 21 Octombrie 2021, 13:57

Oficialii argeșeni au fost deranjați de maniera de arbitraj din meciul cu FCSB, pierdut cu 3-0, și chiar primarul Ion Georgescu a propus retragerea echipei din campionat.

Se pare că CS Mioveni va continua, în cele din urmă, în Liga 1, dar va purta, în semn de protest, banderole albe la meciurile din campionat. Anunțul a fost făcut de Dumitru Olteanu, președintele Consiliului Director al echipei.

„Nu e ușor să iei o asemenea decizie (n.a. - cea a retragerii), e destul de dificil. Dar dacă lucrurile nu se vor așeza, e posibil orice. Noi am făcut ieri (n.a - miercuri) încă un memoriu către Federația Română de Fotbal și CCA, în care am specificat meciurile în care au fost grave greșeli de arbitraj în defavoarea noastră, cu Chindia și cu FCSB. 

Am specificat că, dacă nu se vor lua măsuri corespunzătoare, ne vom adresa FIFA și UEFA. De asemenea, ca semn de protest, conducerea, angajații clubului și jucătorii vor purta la fiecare meci o banderolă albă în semn de protest față de ce ni s-a întâmplat. 

Cam acestea sunt măsurile. Să sperăm că lucrurile se vor îndrepta, iar greșelile vor fi cât mai puține împotriva echipei noastre”, a spus Olteanu, potrivit GSP.ro.

CS Mioveni este pe locul 12 în Liga 1, cu 11 puncte și trei victorii în primele 12 etape. În următoarea rundă, argeșenii vor primi vizita celor de la FC Botoșani.

Articol recomandat de stirileprotv.ro
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!