FCSB Gigi Becali Joyskim Dawa Superliga valeriu iftime Superliga

Criticat de Gigi Becali, Joyskim Dawa este așteptat la o altă echipă din Superligă: „Vai de capul meu! Și așa am nevoie de un fundaș”

Înainte de a fi transferat la FCSB, Joyskim Dawa a fost legitimat la FC Botoșani.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 30 Octombrie 2022, 19:45
Data actualizarii: Duminica 30 Octombrie 2022, 19:41

Așadar, Valeriu Iftime, patronul botoșănenilor, a vorbit despre Joyskim Dawa după ce a fost criticat de Gigi Becali, evidențiind faptul că-l așteaptă oricând înapoi pe camerunezul cu cetățenie franceză.

„(N.r. - Întrebat dacă l-ar lua pe Dawa) Vai de capul meu! Şi aşa am nevoie de fundaş, vin meciuri grele, mergem pe terenul Farului Constanţa. 

Este un fundaş central înalt, dă şi bine cu capul. Dawa este super fundaş central, dar are şi multe baloane la FCSB, de aceea mai şi greşeşte. Dacă are 10 baloane, greşeşte şi el câteva”, a spus Valeriu Iftime, potrivit Primasport.ro.

Ce a spus Gigi Becali despre Dawa

„Acum m-am convins și eu de Dawa, chiar dacă i-am luat apărarea. În seara asta m-am convins, mi-a plăcut de el în primele meciuri. Dar ei după ce au statutul de titular, de vedete, nu se mai concentrează. 

La fel au făcut și Cristea și Vînă. Am zis:  'Mamă, l-am luat pe Maradona!'. Dar ei nu se mai concentrează”, a spus Gigi Becali, la Digi Sport.

FCSB, în această stagiune

FCSB se află pe locul șapte cu 20 de puncte după 16 etape, însă roș-albaștrii au și trei meciuri în minus față de celelalte echipe.

Formația dirijată de Nicolae Dică a înregistrat cinci victorii, cinci rezultate de egalitate și trei înfrângeri. În acest moment, FCSB are patru câștiguri la rând în campionat.

În Conference League, trupa din Berceni se situează pe ultimul loc după cinci meciuri. FCSB nu a învins în nicio partidă, în schimb a pierdut de trei ori și a remizat de două.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies