Contract-record semnat de Gigi Becali: „Unul dintre cele mai mari din istorie!” 

Gigi Becali Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 30 Octombrie 2022, 19:13
Data actualizarii: Duminica 30 Octombrie 2022, 19:14

Patronului de la FCSB îi merge bine și în afara fotbalului. 

Gigi Becali (65 ani) a încasat o sumă importantă de bani în acest sezon după vânzarea lui Florin Tănase, în schimbul a 3 milioane de euro, dar și după ce echipa sa a reușit să se califice în grupele UEFA Europa Conference League. Patronul FCSB a și investit intens în această vară în transferuri, dar nu doar fotbalul este singurul domeniu în care și-a pus banii la bătaie. 

Recent, finanțatorul vicecampioanei României a semnat un contract important, la care visează toți fermierii din România. Gigi Becali a intrat în posesia a 850 de hectare după semnarea contractului cu Agenția Domeniilor Statului, conform agrointel. Patronul a participat la o licitație pentru o exploatație situață în județul Tulcea, oferind cea mai mare sumă dintre participanți. 

Gigi Becali a semnat un contract istoric 

Agenția Domeniilor Statului a informat că Gigi Becali a semnat contractul care este unul dintre cele mai mari din istoria ADS. Sursa citată informează că pentru înscrierea la licitație, patronul FCSB a achitat un preț de 4.760 de lei cu TVA caietul de sarcini, iar suma garantată este de 943.193,47 de lei.

Contractul are o valabilitate de 20 de ani, însă și posibilitatea de prelungire pe încă 10. 

„Cu mare bucurie vă anunțăm că astăzi 20 octombrie ADS-Agenția Domeniilor Statului prin domnul Sava George, Directorul General Adjunct, a semnat astăzi unul dintre cele mai mari contracte de concesiune din istoria ADS!

Îi mulțumim domnului George Becali pentru cooperare și îi urăm spor în exploatarea cu succes a Pământului Românesc!”, se arată în postarea făcută pe pagina de Facebook ADS. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!