Gigi Becali Stiri

Contract-record semnat de Gigi Becali: „Unul dintre cele mai mari din istorie!” 

Patronului de la FCSB îi merge bine și în afara fotbalului. 

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 30 Octombrie 2022, 19:13
Data actualizarii: Duminica 30 Octombrie 2022, 19:14

Gigi Becali (65 ani) a încasat o sumă importantă de bani în acest sezon după vânzarea lui Florin Tănase, în schimbul a 3 milioane de euro, dar și după ce echipa sa a reușit să se califice în grupele UEFA Europa Conference League. Patronul FCSB a și investit intens în această vară în transferuri, dar nu doar fotbalul este singurul domeniu în care și-a pus banii la bătaie. 

Recent, finanțatorul vicecampioanei României a semnat un contract important, la care visează toți fermierii din România. Gigi Becali a intrat în posesia a 850 de hectare după semnarea contractului cu Agenția Domeniilor Statului, conform agrointel. Patronul a participat la o licitație pentru o exploatație situață în județul Tulcea, oferind cea mai mare sumă dintre participanți. 

Gigi Becali a semnat un contract istoric 

Agenția Domeniilor Statului a informat că Gigi Becali a semnat contractul care este unul dintre cele mai mari din istoria ADS. Sursa citată informează că pentru înscrierea la licitație, patronul FCSB a achitat un preț de 4.760 de lei cu TVA caietul de sarcini, iar suma garantată este de 943.193,47 de lei.

Contractul are o valabilitate de 20 de ani, însă și posibilitatea de prelungire pe încă 10. 

„Cu mare bucurie vă anunțăm că astăzi 20 octombrie ADS-Agenția Domeniilor Statului prin domnul Sava George, Directorul General Adjunct, a semnat astăzi unul dintre cele mai mari contracte de concesiune din istoria ADS!

Îi mulțumim domnului George Becali pentru cooperare și îi urăm spor în exploatarea cu succes a Pământului Românesc!”, se arată în postarea făcută pe pagina de Facebook ADS. 

Modifică setările cookies