VIDEO Cristian Săpunaru, discurs de căpitan, cu pumnul în masă, înaintea derby-ului cu Dinamo: ”Strong, from the beginning!”

Cristian Sapunaru derby Dinamo discurs Rapid Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 02 Septembrie 2023, 13:04
Data actualizarii: Sambata 02 Septembrie 2023, 13:07

Clubul din Giulești a publicat pe pagina oficială de Facebook clipul intitulat ”Spiritul Rapidului”.

Rapid nu a avut probleme în derby-ul de vineri seara din Giulești cu Dinamo, pe care a învins-o clar, cu scorul de 4-0.

Căpitanul Cristian Săpunaru a avut, ca de obicei, un discurs motivațional în vestiar, înaintea întâlnirii, iar clubul Rapid a publicat video-ul pe pagina oficială de Facebook.

Video cu ”Spiritul Rapidului”

Cristi Săpunaru: ”Burcă a trecut și pe la Dinamo și pe la Rapid. Nu știu cu ce echipă ține”

”Suntem fericiți că am câștigat la Craiova. Știam că vom avea meciuri destul de grele, Farul, Craiova și Dinamo. E un derby, jucăm acasă, trebuie să câștigăm pentru suporteri. Trăiesc acest meci ca fiecare meci, cu intensitate, cu dorință, e mai special pentru că suntem rivale.

Dugandzic e un jucător care ne ajută foarte mult. Acum îl avem și pe Albion, care e un jucător foarte valoros și ne va ajuta în acest meci.

Ne interesează să câștigăm meciurile cu un gol mai mult decât adversarul, nu vrem să facem scor, pentru că așa ajungem unde ne-am propus.

Suntem o echipă, când luăm goluri suferim toți, când dăm goluri, ne bucurăm cu toții. Mesajul pentru vestiar o să îl spun în vestiar, nu trebuie să îl afle nimeni. E un meci aparte pentru că e derby. Sunt fericit că Dinamo a revenit în Liga 1.

Am fost coleg cu Burcă la Progresul, el a avut un trecut și pe la Dinamo și pe la Rapid. Nu știu cu ce echipă ține și nu mă prea interesează. E ciudat, pentru că mulți colegi cu care am jucat sunt antrenori, alții sunt secunzi, alții sunt în curs de licențiere. Am jucat cu el un an de zile și chiar m-am simțit bine, dar acum suntem adversari.

Suntem acasă și sperăm să câștigăm. Promisiunea pentru fani e că vom da totul pe teren pentru a câștiga acest meci”, spunea Cristi Săpunaru înainte de derby.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!