Cristi Borcea Dinamo Superliga Cristi Borcea

Cristi Borcea: ”Nici Dinamo nu mă interesează acum. Doar așa revin în fotbal”

La 11 ani de la ieșirea din fotbal, Cristi Borcea (53 de ani) a anunțat în ce condiții s-ar întoarce.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 21 Septembrie 2023, 18:37
Data actualizarii: Joi 21 Septembrie 2023, 18:37

Cristi Borcea a spus recent că ar fi interesat să revină la Dinamo doar în calitatea de sponsor.

Afaceristul exclude din start varianta de a investi la o altă echipă, dar și cea a implicării ca acționar la un club de fotbal.

Cristi Borcea: ”Nici Dinamo nu mă interesează acum”

Borcea a fost finanțator la Dinamo în perioada 1995-2012, timp în care echipa a câștigat de patru ori titlul, de șase ori Cupa României și de două ori Supercupa României.

”Nu mă interesează. În momentul în care am ieșit din fotbal, am spus-o, nu va exista nicio formație la care să mă vedeți.

Dacă va fi, doar la Dinamo, dar nici Dinamo nu mă interesează acum. Nu revin în nicio condiție în fotbal decât la tribuna oficială și sponsor”, a spus Cristi Borcea, potrivit iAMsport.ro.

Andrei Nicolescu: ”Lucrurile nu sepot face peste noapte”

Imediat după ce noul plan de reorganizare al lui Dinamo a fost aprobat la Tribunalul București, Andrei Nicolescu a anunțat vremuri mai bune pentru ”câini” și a dezvăluit că șefii clubului poartă discuții cu mai mulți oameni de afaceri importanți și interesați să investească la clubul din ”Ștefan cel Mare”.

Noul plan de reorganizare a făcut ca Dinamo să scape de datorii de peste cinci milioane de euro.

„Lucrurile nu se vor face peste noapte, dar Dinamo va deveni o forță. Eu pot să implementez planurile pe care le aveam dar care au fost întârziate de această incertitudine. Începând de acum, chiar putem să ne putem în aplicare toate ideile pentru a dezvolta Dinamo.

Avem niște parteneri foarte serioși și foarte puternici cu care aveam discuții aplicate și destul de înaintate. Rămăseseră doar la această formalitate, respectiv aprobarea planului”, a spus Andrei Nicolescu, pentru PRO TV.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!