EXCLUSIV Ce urmează pentru Dinamo, după aprobarea noului plan de reorganizare: ”Începând de acum, chiar putem!”

Dinamo andrei nicolescu plan de reorganizare dinamo Superliga Andrei Nicolescu și Eugen Voicu
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 04 Septembrie 2023, 16:50
Data actualizarii: Luni 04 Septembrie 2023, 16:50

Dinamo a primit o veste uriașă în cursul zilei de luni. Noul plan de reorganizare al clubului a fost aprobat la Tribunalul București.


Concret, Dinamo va scăpa de datorii de peste cinci milioane de euro, iar acum ”câinii” se așteaptă ca și alți potențiali investitori să vină alături de club.

Andrei Nicolescu, administratorul special și finanțatorul lui Dinamo, a dezvăluit că șefii clubului au purtat discuții cu potențiali parteneri, dar aceștia așteptau aprobarea planului de reorganizare.

”Câinii” jubilează după decizia luată de judecătorul sindic. Acum, conducerea clubului poate pune în aplicare planurile puse la punct pentru dezvoltarea clubului, spune oficialul dinamovist în exclusivitate pentru PRO TV.

Andrei Nicolescu: ”Avem discuții cu oameni puternici”

Intrăm într-o etapă de normalitate, începând de astăzi putem să vorbim despre planuri de viitor, să creștem acest club și să-l ducem acolo unde îi este locul. În primul rând, vom normaliza toate relațiile cu creditorii noștri, conform tranșelor din planul acesta modificat, vom avea o predictibilitate pentru ceea ce înseamnă cheltuielile pentru acest an. Evident, avem niște discuții cu potențiali parteneri, cu oameni puternici care să vină alături de noi. Ne dorim ca acest club să se poată reorganiza administrativ așa cum ar trebui.

Lucrurile nu se vor face peste noapte, dar Dinamo va deveni o forță. Eu pot să implementez planurile pe care le aveam dar care au fost întârziate de această incertitudine. Începând de acum, chiar putem să ne putem în aplicare toate ideile pentru a dezvolta Dinamo.

Avem niște parteneri foarte serioși și foarte puternici cu care aveam discuții aplicate și destul de înaintate. Rămăseseră doar la această formalitate, respectiv aprobarea planului”, a spus Andrei Nicolescu, pentru PRO TV.

Dinamo se pregătește pentru meciul cu FCU Craiova

Până la ”mișcările de trupe” din birourile clubului, Dinamo trebuie să-și rezolve problemele pe plan sportiv. ”Roș-albii” sunt pe locul 11, cu doar opt puncte după opt etape. 

În ultima etapă, Dinamo a fost învinsă categoric de rivala Rapid, scor 4-0, iar după reluarea campionatului se va duela cu FCU Craiova, pe teren propriu. Cel mai probabil, partida se va desfășura pe Arena Națională.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!