Cristi Borcea, internat la Penitenciarul Spital Rahova: "Nimeni nu vrea sa riste!"

Cristi Borcea a fost internat la Penitenciarul Spital Rahova. 

Borcea a fost condamnat din nou, de aceasta data in dosarul Retrocedarilor, alaturi de fostul primar din Constanta, Radu Mazare, si fostul actionar de la Dinamo, Dragos Savulescu.

Borcea s-a predat imediat dupa condamnarea de 5 ani si a fost dus in Carantina la penitenciarul spital, avand in vedere istoricul sau medical: cardiopatie ischemica, bypass coronarian, hipertensiune arteriala, intoxicatie cu metale grele, insomnie si dislipidemie (o anomalie a nivelului de lipide din sange).

Borcea sta intr-o rezerva de doua locuri pana la finalul lunii februarie.


"Nu e bolnav sau oricum nu e ceva grav. Detinutul a cerut sa fie supus unor controale medicale. Doar se cauta de boli, dar cum istoricul sau medical este destul de incarcat, nimeni nu vrea sa riste. Asa ca i-a fost aprobat transferul la spital (n.red. - Penitenciarul Spital Rahova)", a anuntat Libertatea, citand persoane din Administratia Nationala a Penitenciarelor.

"Este internat intr-o rezerva de doi, sub supravegherea medicilor. Mananca, doarme si se plimba. Va sta acolo, in Sectia de Chirurgie-Cardiologie, pana cand specialistii vor interpreta rezultatele analizelor cerute si vor decide daca se impune transferul sau in inchisoare", mai arata sursa citata.VIDEO PROTVPLUS.RO

Laura Popa - MasterChef 2019

Laura, specialistă în domeniul finanțelor, vrea să demonstreze că este demnă de acest show și i-a îndulcit pe chef Hadad, Chelaru și Tudoran. "Doamne ajută de bărbatul care reușește să mă suporte"


06:51
Sergiu Nap si Oana Chele - MasterChef 2019

O stilistă și un scenograf au venit să facă artă în bucătăria MasterChef


03:00
Ramona Bumbac - MasterChef 2019

Ea este Ramona, are 40 de ani și a venit cu un preparat care i-a făcut pe chefi să se contrazică: "Mie mi se pare că femeia a ieșit din zona de confort..."


07:45
Andrei Popa - MasterChef 2019

Andrei Popa, ”Hipster Jesus”, a pregătit o farfurie care i-a dat pe spate pe cei trei jurați


06:43
. Denisa Chirilă - MasterChef 2019

Denisa Chirilă, cardiologul care le-a dat palpitații juraților Masterchef: ”Seara, frâng inimi”


06:47
Denisa Chirilă, cardiologul care le-a dat palpitații juraților Masterchef: ”Seara, frâng inimi”

00:29
Românii au talent - Fii eroul nostru!

00:30
Românii au talent - Fii eroul nostru!

00:30
Cristi Minculescu și Pacha Man au lansat "Unde inima mea bate", o piesă cu un mesaj special pentru românii plecați în străinătate

03:58
Gospodari Fără Pereche - Fetelor, alegeți-vă jumătatea!

00:30
Gunoiul imobiliar ”înghite” România. Construcțiile noi au poluat hectare întregi de teren
BRAT