Cristi Borcea, internat la Penitenciarul Spital Rahova: "Nimeni nu vrea sa riste!"

Cristi Borcea a fost internat la Penitenciarul Spital Rahova. 

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 21 Februarie 2019, 11:34
Data actualizarii: Joi 21 Februarie 2019, 11:51

Borcea a fost condamnat din nou, de aceasta data in dosarul Retrocedarilor, alaturi de fostul primar din Constanta, Radu Mazare, si fostul actionar de la Dinamo, Dragos Savulescu.

Borcea s-a predat imediat dupa condamnarea de 5 ani si a fost dus in Carantina la penitenciarul spital, avand in vedere istoricul sau medical: cardiopatie ischemica, bypass coronarian, hipertensiune arteriala, intoxicatie cu metale grele, insomnie si dislipidemie (o anomalie a nivelului de lipide din sange).

Borcea sta intr-o rezerva de doua locuri pana la finalul lunii februarie.


"Nu e bolnav sau oricum nu e ceva grav. Detinutul a cerut sa fie supus unor controale medicale. Doar se cauta de boli, dar cum istoricul sau medical este destul de incarcat, nimeni nu vrea sa riste. Asa ca i-a fost aprobat transferul la spital (n.red. - Penitenciarul Spital Rahova)", a anuntat Libertatea, citand persoane din Administratia Nationala a Penitenciarelor.

"Este internat intr-o rezerva de doi, sub supravegherea medicilor. Mananca, doarme si se plimba. Va sta acolo, in Sectia de Chirurgie-Cardiologie, pana cand specialistii vor interpreta rezultatele analizelor cerute si vor decide daca se impune transferul sau in inchisoare", mai arata sursa citata.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!