Cristi Borcea, internat la Penitenciarul Spital Rahova: "Nimeni nu vrea sa riste!"

Cristi Borcea a fost internat la Penitenciarul Spital Rahova. 

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 21 Februarie 2019, 11:34
Data actualizarii: Joi 21 Februarie 2019, 11:51

Borcea a fost condamnat din nou, de aceasta data in dosarul Retrocedarilor, alaturi de fostul primar din Constanta, Radu Mazare, si fostul actionar de la Dinamo, Dragos Savulescu.

Borcea s-a predat imediat dupa condamnarea de 5 ani si a fost dus in Carantina la penitenciarul spital, avand in vedere istoricul sau medical: cardiopatie ischemica, bypass coronarian, hipertensiune arteriala, intoxicatie cu metale grele, insomnie si dislipidemie (o anomalie a nivelului de lipide din sange).

Borcea sta intr-o rezerva de doua locuri pana la finalul lunii februarie.


"Nu e bolnav sau oricum nu e ceva grav. Detinutul a cerut sa fie supus unor controale medicale. Doar se cauta de boli, dar cum istoricul sau medical este destul de incarcat, nimeni nu vrea sa riste. Asa ca i-a fost aprobat transferul la spital (n.red. - Penitenciarul Spital Rahova)", a anuntat Libertatea, citand persoane din Administratia Nationala a Penitenciarelor.

"Este internat intr-o rezerva de doi, sub supravegherea medicilor. Mananca, doarme si se plimba. Va sta acolo, in Sectia de Chirurgie-Cardiologie, pana cand specialistii vor interpreta rezultatele analizelor cerute si vor decide daca se impune transferul sau in inchisoare", mai arata sursa citata.

CITESTE SI

Modifică setările cookies