Cristi Balaj s-a accidentat si rateaza Liga Campionilor!

Autor: Sport.ro
Miercuri 22 Iulie 2009, 16:14
Cristi Balaj s-a accidentat si rateaza Liga Campionilor!

Arbitrul roman, Cristian Balaj a suferit o ruptura fibrilara la unul din testele fizice si nu va mai putea conduce meciul dintre NK Maribor si WIT Georgia, din turul 3 preliminar al Ligii Campionilor, el urmand sa fie inlocuit cu Alexandru Tudor, au declarat surse din CCA, pentru NewsIn.

"Balaj a suferit o accidentare, dar cei de la UEFA nu au vrut sa puna arbitri din alta tara si au cerut CCA sa trimita o alta brigada din Romania si de aceea a fost trimisa una cu Alexandru Tudor la centru. Cristi are o leziune fibrilara si va sta cam trei saptamani, el urmand sa rateze si startul Ligii I.

Oricum, nu doar el are probleme. La testele fizice s-au mai accidentat si Augustus Constantin sau Dorin Mudura. Oricum, Balaj a fost promovat si va mai primi meciuri in Liga Campionilor in fazele urmatoare ale competitiei", a spus sursa citata.

Cristian Balaj trebuia sa conduca partida dintre NK Maribor si WIT Georgia, impreuna cu Zoltan Szekely si Octavian Sovre. Din vechea brigada a fost pastrat doar ultimul dintre asistenti, Alexandru Tudor urmand sa mai fie ajutat de Adrian Vidan. Rezerva la acest joc a ramas Istvan Kovacs.

Elevii din anii terminali ar putea să meargă fizic la cursuri și în cazul în care școala intră în scenariul roșu
BRAT

Modifică setările cookies