Gabi Tamas Florin Manea Steaua Liga 1

"Credeti ca se compara Tamas cu Szukala? Cu tot respectul! Nu va transpira mult aici!" Care e situatia lui Tamas in acest moment

Gabi Tamas nu va sta mult la Steaua, e sigur agentul sau.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 25 Ianuarie 2015, 19:15
Data actualizarii: Duminica 25 Ianuarie 2015, 19:16

Florin Manea, reprezentantul lui Tamas, este sigur ca noul transfer al Stelei va pleca repede din Romania. Poate chiar la vara.

"Veti vedea ce diferenta va fi intre Tamas si restul fundasilor romani. Veti vedea cum isi va spune cuvantul in teren experienta acumulata in Anglia. Asta ne este valoarea si trebuie sa ne acceptam locul actual in Europa. Hagi e singurul care se zbate sa faca ceva", a declarat Florin Manea la SportTotalFM.

Acesta spune ca Tamas este peste Szuakala si Cadu, doi dintre cei mai buni fundasi din Romania in ultimii ani:

"Gabi suferise o accidentare destul debgrava si era riscant sa mai ramana acolo. A venit oferta Stelei si a ales-o. Daca va fi sa revina in Anglia o va face din vara. Deocamdata sa se refaca si sa inceapa sa joace."

"Credeti ca se compara Gabi cu Cadu sau cu Szukala? Cu tot respectul pentru acesti jucatori, dar Gabi a jucat la Galatasaray, a jucat in Premier League."

"La ora asta e apt din punct de vedere medical si poate debuta fara probleme pentru Steaua. La cum il stiu, nu cred ca el va apuca sa transpire in Romania. O sa vedeti de diferenta va fi. E un jucator cu personalitate si nu-l impresioneaza amenintarile nimanui.", a mai spus Florin Manea.

Modifică setările cookies