Cosmarul stelistilor in 2014 mai pregateste o lovitura in finalul de an! Ludogorets vrea sa-i fure Stelei cel mai bun jucator

Cosmarul stelistilor in 2014 mai pregateste o lovitura in finalul de an! Ludogorets vrea sa-i fure Stelei cel mai bun jucator

•Cosmarul stelistilor in 2014, dupa ce le-au interzis visul de a juca din nou in grupele Ligii Campionilor, bulgarii de la Ludogorets ii mai pot da o lovitura campioanei Romaniei
•Ludogorets, care l-a deturnat si pe Hamza din drumul spre Steaua, vrea acum cel mai bun jucator din Ghencea

Bulgarii de la Ludogorets au fost oamenii negri pentru stelisti in 2014. Dupa ce l-au deturnat pe tunisianul Hamza Younes din drumul catre Steaua si dupa ce le-a spulberat campionilor Ligii I visul de Liga Campionilor, acestia pot da o noua lovitura de rasunet.

Eliminati din Liga Campionilor dupa o prestatie onorabila intr-o grupa cu Real Madrid, Basel si Liverpool, bulgarii vor sa se intareasca in vederea castigarii unui nou titlu si a accederii in grupele celei mai importante competitii continentale in sezonul viitor.

Astfel, Ludogorets se intereseaza serios de situatia mijlocasului Lucian Sanmartean, fotbalist care va intra din ianuarie in ultimele 6 luni de contract cu Steaua si care nu s-a inteles pentru moment cu conducerea stelista in ceea ce priveste o posibila prelungire.

Jurnalistii bulgari de la Sportal.bg scriu ca Ludogorets va testa in curand pista Lucian Sanmartean, fotbalist pe care l-ar putea atrage cu un salariu important, dar si cu o prima de instalare substantiala.

Lucian Sanmartean va implini 35 de ani in luna martie a anului viitor, insa acesta se simte excelent pe teren, fiind intr-o forma de invidiat.

240 de mii de euro anual incaseaza Sanmartan la Steaua.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Municipiul București va fi modernizat. Capitala va avea zece mari căi de acces
BRAT
Modifică setările cookies