Cosmarul lui Rednic, "arbitrul bricheta" delegat la Dinamo - Steaua!

Autor: Sport.ro
Joi 30 Octombrie 2008, 09:49
In rolul principal in derbyul suspendat din sezonul trecut, “arbitrul bricheta” Alexandru Deaconu, va arbitra din nou Steaua, de data aceasta in Stefan cel Mare.

Omul care a dictat una dintre cele mai controversate decizii din fotbalul romanesc, punand capat meciului Rapid – Steaua in minutul 74, la scorul de 1-0, arbitrul Alexandru Deaconu va avea rolul principal si la  derby de traditie, Dinamo – Steaua au spus pentru NewsIn, surse din cadrul Comisiei Centrale a Arbitrilor

“Arbitrul bricheta” este cosmarul lui Mircea Rednic, care s-a despartit sezonul trecut de Rapid dupa meciul pe care Deaconu l-a suspendat, pe motiv ca suporterii au obiecte in teren.

Acum, Mircea Rednic se va intalni din nou cu Deaconu, de aceasta data din postura de antrenor al lui Dinamo. Meciul de sambata este foarte important pentru dinamovisti, care trebuie sa castige pentru a demonstra ca locul 1 din clasament nu este doar de conjunctura.

Deaconu va fi ajutat la cele doua linii de Cristian Nica si Marcel Savaniu, ultimul fiind cunoscut drept omul de casa al lui Dinamo.  Observator va fi Nedelescu Gheorghe. CUM COMENTEZI?

Crezi ca se repeta cazul "bricheta" si la Dinamo - Steaua? (17446 voturi)
 
Da
27.93%
4873 voturi
 
Nu
72.07%
12573 voturi
Incendiu la Spitalul de Psihiatrie Craiova. Trei cadre medicale au suferit fracturi după ce au sărit de la etaj
BRAT

Modifică setările cookies