Mihai Costea FCSB Gigi Becali Superliga

Perla ingropata in CIMENT! Becali platea 1,4 milioane si visa la un profit URIAS. Ce teapa incredibila si-a luat cu Mihai Costea

Chindia Targoviste a anuntat inainte de meciul cu FCSB transferul lui Mihai Costea. 

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 02 Noiembrie 2020, 21:19
Data actualizarii: Luni 02 Noiembrie 2020, 21:51

In 2011, Gigi Becali platea 1,4 milioane de euro Craiovei pentru 50 la suta din drepturile pentru Mihai Costea.  Varful era vazut de Becali drept o investitie care ii va aduce un profit urias. N-a fost sa fie.

Costea Jr. nu a confirmat la FCSB. A jucat 55 de meciuri si a inscris 13 goluri, plus 8 pase decisive.  Costea a fost timp de 4 ani sub contract cu stelistii. S-a despartit de club ca jucator liber de contract in 2015, dupa mai multe incercari esuate de a-l vinde din partea lui Becali.

Costea a trecut pentru o scurta perioada pe la FC Voluntari, apoi a semnat in liga secunda din Emirate, cu Al Ittihad Kalba. Mihai si-a construit o cariera decenta in Golf, unde a mai jucat la Fujairah si Al Arabi. Revenirea lui Costea Jr. in Liga 1 l-a luat prin surprindere pana si pe el.

"Nici nu ma gandeam ca o sa ma intorc in Liga 1 pentru ca voiam sa continui in zona araba, dar m-a prins pandemia si stand deja de un an... Poate o sa ma intorc acolo, nu se stie in viata. Cu pregatirea sunt putin in urma, dar usor-usor revin", a spus Costea inainte de a semna cu Chindia.

Cu toate ca nu are nivelul de pregatire al colegilor sai, Costea a fost inclus de Emil Sandoi in planul pentru meciul cu FCSB. Mihai a fost rezerva in partida jucata la Giurgiu.

Modifică setările cookies