Cornel Dinu l-a făcut praf pe Steliano Filip: ”A fost supărat pe Dinamo, pe câini, pe zgardă”. Are un singur remarcat

Cornel Dinu Dinamo GAZ METAN - DINAMO Superliga Steliano Filip
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 23 Aprilie 2022, 08:19
Data actualizarii: Sambata 23 Aprilie 2022, 08:24

Gaz Metan - Dinamo 0-1 | Cornel Dinu nu i-a menajat deloc pe cei de la Dinamo după prestația modestă de la Mediaș, în fața celor de la Gaz Metan.

”Procurorul” a comentat în stilul caracteristic jocul echipei lui Dusan Uhrin și a dat câteva nume de jucători care ”nu mai au ce să caute la Dinamo”.

”Cum să îţi explic? Echipa a fost, azi, mai apropiată de adevăr. Pentru mine o enigmă Andrei Radu, care am auzit că are un salariu de 8000 de euro şi a fost înlocuit de Steliano Filip care a fost supărat pe Dinamo, pe câini, pe zgardă.

Cornel Dinu i-a desființat pe jucătorii lui Dinamo: ”E inadmisibil”

Nu ştiu dacă mai avea ce să caute la Dinamo. Acelaşi lucru Răuţă, Torje. Azi au jucat impotriva unei echipe care nu are sens să mai discutăm. E inadmisibil la ce s-a ajuns în fotbalul nostru. În această aşezare n-am remarcat faze construite. A fost o întâmplare tot ce a fost ocazie. 

Din câte văd eu la ora actuală singurul jucător care ar mai promite la Dinamo este Burduşanu. În rest cam aceeaşi situaţie. Este foarte greu de gândit că Dinamo se mai poate îndepărta de baraj”, a spus Dinu, la Orange Sport.

Pentru Dinamo a fost doar a doua victorie din play-out. Echipa lui Dusan Uhrin ocupă locul 14, cu 16 puncte, iar la baraj ar urma să înfrunte ocupanta poziției a treia din Liga 2.

În ultimele trei etape din play-out, Dinamo va mai juca cu Academica Clinceni, FC Botoșani și UTA Arad.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!