Cornel Dinu îi pune capac lui Budescu. "Suficiență mentală"

Cornel Dinu Budescu FCSB Superliga Budescu
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 02 Noiembrie 2021, 09:39
Data actualizarii: Marti 02 Noiembrie 2021, 09:43

Constantin Budescu (32 de ani) se află la al doilea "mandat" în tricoul FCSB-ului.

Playmaker-ul cu execuții fine nu și-a pus deocamdată amprenta pe jocul roș-albaștrilor, dar trebuie ținut cont că imediat după revenirea la FCSB a suferit și o accidentare care l-a ținut pe tușă.

Fotbalist cu calități, unul dintre puținii din Liga 1 cu pase eficiente și șut din orice poziție, fostul campion cu Astra poate fi jucătorul care să aducă un plus de creativitate în jocul elevilor lui Edward Iordănescu.

În victoria din ultima etapă, 2-1 cu FC Argeș, la Buzău, Constantin Budescu nu a excelat, iar Cornel Dinu, fostul selecționer al naționalei din prima parte a campaniei pentru CM 1994 a l-a analizat pe mijlocașul vicecampioanei.

”Suficienţa mentală. Se poate juca şi dacă mă sacrific mai mult în joc, dar particip mai puţin. Poate reuşesc să ies în evidenţă printr-o execuţie, printr-o pasă. Dar e vorba şi despre cei care au autoritate la echipă, despre ce pot scoate din el.

În ţară, convingerea mea e că joacă de plăcere şi mai puţin pentru echipă. Jucătorii care au intrat, au schimbat soarta partidei”, a declarat Cornel Dinu, potrivit telekomsport.ro.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!